Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

VIDEO. Prefectul Altfatter Tamas vrea acces mai uşor al sătmărenilor la instituţii: Mă voi ocupa personal!

Noul prefect al judeţului Satu Mare, Altfatter Tamas, a declarat astăzi, la instalarea în funcţie, că îşi doreşte o digitalizare a instituţiilor publice şi facilitatea accesului cetăţenilor şi societăţilor comerciale la serviciile instituţiior.

“Pe partea de instituţii deconcentrate aş dori să spun un lucru. Datorită pandemiei în ultimul an de zile, instituţiile deconcentrate, în marea lor parte, au fost ca şi copiii orfani. Nu ne-a permis această pandemie să ne vedem şi să putem discuta fiecare problemă a acestor instituţii. Vreau să afirm că personal mă voi ocupa de instituţiiile de concentrate, în sensul că doresc să mă implic în activitatea lor, să facem în aşa fel încât să accesibilizăm serviciile lor prin digitizare sau uneori chiar printr-o simplă schimbare de regulamente privind accesul cetăţenilor sau al societăţilor comerciale care să fie cât mai facil şi la îndemâna acestora”, a declarat Altfatter.

El a spus că împreună cu celelalte instituții va trebui să țină pandemia sub control.

“Urmează o perioadă destul de complicată. Numai o parte din pandemie s-a terminat. Mai avem foarte multe de făcut, împreună cu structurile MAI, DSP, va trebui să ţinem pandemia sub control la nivelul judeţului Satu Mare “, a afirmat prefectul.

El a dat asigurări că va avea uşa în continuare deschisă și va fi alături de primarii care vor să dezvolte comunităţile.

18 comentarii

  1. Da mă sigur! Răspunde

    Să mori tu Alfi? Incepe cu Cartea Funciara care desi are vreo trei etaje pline cu hoti,prosti,șpagari ,etc ,platiti regeste,primeste cetatenii la demisol intr-o maghernita de 2×3 mp,unde ajungi dupa ce urci si cobori vreo trei scari si deschizi si inchizi vreo cinci usi!Baga mare Alfii,fa-te ca lucrezi!

    • Psiholoaga Răspunde

      Esti asa sigur, omule?

      • UnMoldovean Răspunde

        Da de unde…..va asteapta raiul pe pamant la Satmaristan…….fiar dracu sa te ia Psiholoaga Verzilor….. Sunt sigur, femeia.

    • UnMoldovean Răspunde

      betivan, mustacios, incompetenti, idioti……..steagul sa fie in orbanistan Satmaristan…..VERDE…..Hai sictir

  2. Mae Răspunde

    Super o sa vreau sa văd ce o sa se întîmple (absolut nimic )o sa se întîmple chiar fix pix o sa înceapă sași angajeze neamurile ,prietenii și așa mai departe atît o sa faci Domnule prefect !!!!!

  3. Santecu Răspunde

    Da domnu perfect!!
    De bomba de bar din Solidarității care aparține familiei când va Ocupați ?
    Este cel mai mare focar de infectiie!!
    Sau nu!?

    • UnMoldovean Răspunde

      Cand sa se ocupe? N are timp….tre sa dea m***e la poporul roman din satmaristan……
      Meritati soarta.

  4. UnMoldovean Răspunde

    Vai mama voastra de popor imputit……. un judet intreg pe mana udemeristilor…… Coposu se invarte in mormant…… traitor de tara…..
    Si cainii care latra de sovinism, de discriminari, de ciuma rosie, ca nici psd ul nu a fost mai bine, BAA voi nu sunteti romani…..voi sunteti corcituri fara patriotism!
    Nu vedeti lucruri in ansamblu, vedeti doar copacul si nu padurea……. interes national mai prejos de…..interes personal….. RUSINE

    • Spitalul 9 Răspunde

      Dacă e să vorbim de împuțit mă uit la știrile din Vaslui sau Bacău. Zilnic aflu câte o “minune” din zona folclorică. Nu că restul Moldovei ar fi mai breaz! Poate Iași. Nu mă contrazice că am contact cel puțin săptămânal cu câte unul de la voi.😱🤮😤
      Coboară tonul sau du-te de unde ai venit. Nimeni nu te obligă să suporți rigorile Satmaristanului, poți trăi în Absurdistan din Vaslui.

      • UnMoldovean Răspunde

        Auzi la el Spitalul de Nebuni? Ca Geografia nu prea merge….
        MOLDOVA idiotule……

        • UnMoldovean Răspunde

          Scuze dar vorbeam de unul singur. M-am uitat în oglindă și văzurăm un cercopitec cu o banană în mână. Cred că eu eram. Nu sunt sigur pentru că e prima dată când am o banană. Sunt total derutat.

  5. vasile Răspunde

    Altfatter Tamas a ajuns intamplator prefect, fiind numit fata de Kereskenyi Gabor primarul nostru si presedintele Cnsiliului judetean Satu Mare care au fost alesi. Conducerea PNL normal ca nu a dorit prefect UDMR in Harghita, Covasna si Mures adica in secuime, si astfel a ajuns prefect UDMR in Satu Mare Altfatter Tamas. Bafta lui si echipei sa aduca cat mai mult investitori in judet si un buget sanatos si normal in urmatorii 4 ani. Poate vom putea schia in fine la luna Ses.

    • un cunoscător Răspunde

      Investitorii, bugetul sau schiatul la Luna Șes nu intră în fișa postului la Instituția Prefectului. Mai citește legislație.

      • H&R Răspunde

        @un cunoscător, lasa tu legile. Legile sunt facute pentru omul de rand. Politicienii sunt in God Mode.

        • un cunoscător Răspunde

          @H&R. Din păcate. Eu doar am menționat că prefectul (oricare ar fi el) nu prea are pârghii legale să facă ceva în domeniile menționate de @vasile. Poate să se bage în seamă, atât. Repet, pârghii legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.