PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

DRONĂ. Noul pod peste Someș, aproape finalizat! Se toarnă ultimul asfalt

Noul pod peste Someș din județul Satu Mare este aproape finalizat. Este vorba despre podul de la varianta de ocolire a orașului. Potrivit imaginilor surprinse astăzi de reporterii PortalSM, se toarnă ultimul asfalt.

Unul dintre cele mai așteptate poduri din Satu Mare, este cel de la varianta de ocolire a orașului. Imaginile aeriene obținute de reporterii PortalSM arată cum se toarnă ultimul strat de asfalt la noul pod peste Someș.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime de 19,540 km. Traseul variantei de ocolire se desprinde din DN 19A (km 41+900), acesta fiind km 0+000 al proiectului. Pentru racordarea la reţeaua stradală a Municipiului şi la zona industrială din această zonă, a fost prevăzut un nod rutier complex, care va intermedia transferul fluxurilor de trafic spre şi dinspre Bulevardul Cloşca / DJ 194 şi strada Dorobanţilor.

Proiectul are ca termen de execuţie actualizat sfârşitul lunii iunie 2021, termenul iniţial decembrie 2020 fiind prelungit datorită procedurilor dificile de relocare a liniilor de înaltă tensiune şi a reţelelor de gaz.

Nu uitați să vă abonați și paginii de facebook PortalSM pentru a fi la actualitate cu știrile din județul Satu Mare!