Ultima actualizare: ieri, 22:25

DRONĂ. Noul pod peste Someș, aproape gata
Locale

DRONĂ. Noul pod peste Someș, aproape finalizat! Se toarnă ultimul asfalt

Noul pod peste Someș din județul Satu Mare este aproape finalizat. Este vorba despre podul de la varianta de ocolire a orașului. Potrivit imaginilor surprinse astăzi de reporterii PortalSM, se toarnă ultimul asfalt.

Unul dintre cele mai așteptate poduri din Satu Mare, este cel de la varianta de ocolire a orașului. Imaginile aeriene obținute de reporterii PortalSM arată cum se toarnă ultimul strat de asfalt la noul pod peste Someș.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime de 19,540 km. Traseul variantei de ocolire se desprinde din DN 19A (km 41+900), acesta fiind km 0+000 al proiectului. Pentru racordarea la reţeaua stradală a Municipiului şi la zona industrială din această zonă, a fost prevăzut un nod rutier complex, care va intermedia transferul fluxurilor de trafic spre şi dinspre Bulevardul Cloşca / DJ 194 şi strada Dorobanţilor.

Proiectul are ca termen de execuţie actualizat sfârşitul lunii iunie 2021, termenul iniţial decembrie 2020 fiind prelungit datorită procedurilor dificile de relocare a liniilor de înaltă tensiune şi a reţelelor de gaz.

Nu uitați să vă abonați și paginii de facebook PortalSM pentru a fi la actualitate cu știrile din județul Satu Mare!

11 comentarii

  1. sm_noname Răspunde

    Pentru autor
    Poate in titlu ar trebui corectat textul “Se toarnă ultimul asfalt” in “Se toarnă ultimul strat de asfalt”.

    • a Răspunde

      Iar? De cate ori se toarna? Presa lui peste! E stratul de uzura? Avand im vedere ca nu se poate o deschisere partiala, nu cred ca e ultimul strat.

  2. x-ulescu Răspunde

    sper ca urmatoru reportaj despre pod sa aiba titlul , In sfarsit oricine poate trece Somesu pe noul pod !! nu ca e gata dar mai e de lucru la el

  3. ciprian Răspunde

    Cursa pentru ” cine da mai repede informatia” face din presa satmareana o “mare presa mâncătoare de rahat” care scrie la comandă…intre ea şi această nobilă meserie nu există nici un fel de legătură.

    • c-block Răspunde

      @ciprian, nu știu dacă ai urmărit prestația moderatorului așa-ziselor dezbateri electorale din perioada campaniei. Mie mi-ar fi fost rușine. Erau mai degrabă niște discuții amicale la un pahar de vorbă. Câteodată și penibile. După primele emisiuni sincer nici nu le-am mai urmărit.
      Acum aștept conform “calendarului”știrea-noutate care vine an de an după Paștele catolic că mamă ce aglomerat e la Petea! Păi normal, dacă la unguri e interzis să circuli cu camioanele pe perioada sărbătorilor. Măcar ei se respectă. Adevărul e că avem un județ de toată jena. De ce să fie restul altfel?

  4. Smile Răspunde

    ,,Proiectul are ca termen de execuţie actualizat sfârşitul lunii iunie 2021″, deci mai au trei luni ca să finalizeze toată centura, îşi dau seama că dau informaţii false, cei care au sris materialul acesta, termenul real de finalizare prevăzut este undeva pe la sfârşitul lunii noiembrie 2021, şi nici acela nu-i sigur că vor finaliza complet întreaga variantă de ocolire,

    • altu fără bmw Răspunde

      Din cauza circulației intense pe vreme de pandemie (a se citi toate drumurile erau libere cu lunile) și a ambuteiajelor create de frecventele lockdown-uri este foarte greu aprovizionarea șantierului cu materie primă. Compartimentul de PR deja lucrează la inventarea scuzelor pentru neterminarea la termen. Oricum trebuie să mai stați în casă! Ce atâta plimbare pe poduri sau pe centuri??? Încă nu știți unde vă e locul?

      • x-ulescu Răspunde

        proiectu a suferit modificari de ultim moment , si-au dat seama ca nu au loc toti sa taie panglica inaugurala ,si sunt nevoiti sa largeasca podu in zona aia,de aia se intarzie darea in folosinta , totul spre binele poporului , bineinteles

        • altu fără bmw Răspunde

          Numai să nu se rupă podul la inaugurare din cauza tăietorilor oficiali de panglici și a trepădușilor susținători.😜

  5. Nha Răspunde

    Geaba e gata podul fara restul lucrarii – muzeu i se va spune !

  6. Radu Răspunde

    Așa e gata podul asta că și pârtia de schi de la Luna Șes, ca și telescaunul (fara curent), că și semicentura rutiera, ca și pista de biciclete de pe str.Rosetti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.