PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Primăria Satu Mare schimbă sloganul: Oraș în construcție!

Primăria Satu Mare schimbă sloganul: oraș în construcție. Conducerea Primăriei Satu Mare schimbă sloganul orașului, și anume: din oraș în mișcare, în oraș în construcție. Noul „slogan” a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către primarul Kereskenyi Gabor și conducerea Primăriei.

Dacă în primul mandat al primarului Kereskenyi Gabor s-a pus accent pe mișcare, echipa de comunicare pune acum accent pe construcție. Printre proiectele amintite de primarul Kereskenyi Gabor se anunță construirea celui de al treilea pod peste Someș, reabilitarea Centrului Nou, proiectul Centrului Vechi.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarii Gheorghe Stan și Adelin Ghiarfaș, administratorul public, Maskulik Csaba și directorul Direcției Economice, Lucia Ursu, au prezentat astăzi bugetul municipiului Satu Mare pe anul 2021.

Bugetul general este de 430 milioane de lei, cu 120 milioane lei mai mare decât anul trecut, cu o pondere foarte bună între secțiunea de dezvoltare și cea de funcționare: un buget echilibrat, orientat spre dezvoltare.

Sloganul a fost schimbat doar astăzi pentru a sublinia faptul că începe implementarea proiectelor.

Citește și: