Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Primăria Satu Mare schimbă sloganul: Oraș în construcție!

Primăria Satu Mare schimbă sloganul: oraș în construcție. Conducerea Primăriei Satu Mare schimbă sloganul orașului, și anume: din oraș în mișcare, în oraș în construcție. Noul „slogan” a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către primarul Kereskenyi Gabor și conducerea Primăriei.

Dacă în primul mandat al primarului Kereskenyi Gabor s-a pus accent pe mișcare, echipa de comunicare pune acum accent pe construcție. Printre proiectele amintite de primarul Kereskenyi Gabor se anunță construirea celui de al treilea pod peste Someș, reabilitarea Centrului Nou, proiectul Centrului Vechi.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarii Gheorghe Stan și Adelin Ghiarfaș, administratorul public, Maskulik Csaba și directorul Direcției Economice, Lucia Ursu, au prezentat astăzi bugetul municipiului Satu Mare pe anul 2021.

Bugetul general este de 430 milioane de lei, cu 120 milioane lei mai mare decât anul trecut, cu o pondere foarte bună între secțiunea de dezvoltare și cea de funcționare: un buget echilibrat, orientat spre dezvoltare.

Sloganul a fost schimbat doar astăzi pentru a sublinia faptul că începe implementarea proiectelor.

Citește și:

10 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Ce v-ați scos! Două articole pe seama unui singur eveniment!😱🤔🤯💩😨

  2. Atti Răspunde

    Sau Șantier in lucru !!pe tot locul

  3. Ioan Răspunde

    Felicitări pentru activitate.Dar vin cu o intrebare cand va propuneti sa reparati sensul giratoriu de pe Cloșca,?Edezastru carosabilul.

    • Golf Răspunde

      De luni de zile este praf drumul acolo, nici nu mai este asfalt. Batjocură tupeistă. La fel a fost și cu crateru de la intrarea în oraș dinspre Botizului vizavi cu OMV, un an au lăsat-o să-și termine șoferii mașinile.

      De reparațiile la podul Decebal pe timpul zilei în luna august când traficul este cel mai mare nici nu mai vorbesc. Batjocură, batjocură. Importantă pentru căcații ăștia care conduc primaria este achiziția de autoutilitare Skoda, nu orice Skoda ci modelul premium Superb. Căcați.

  4. radical2 Răspunde

    Câți ani de-acum încolo? :)))))

  5. Satmarean Răspunde

    Strada C.A. Rosetti e praf. Sunt valuri șanțuri , pericol de accidente !. Primăria Satu Mare urgent reabilitare, dar urgent fiindcă e pericol !!!

  6. Istvan Răspunde

    Si o portiune din trotuarul de pe strada Bobocului din M17 -zona Scoala Ion Creanga..e varză..iti rupi picioarele

  7. Un ,,rumân" Răspunde

    16 aprilie 2021 Răspunde
    Va rog sa verificați această informatie si apoi sa ma contraziceti cu argumente rationale:
    Peste 75 % din suma alocata investitiilor merg catre doua firme ,,de casa”, respectiv ARL- Bovor si Familia Tass ( tass & tass și tass beton).
    Va mai informez si ca Lucrarea de Intretinerea a drumurilor din mun. Satu Mare,pe o perioada de patru ani, este castigata f f dubios, de firma ARL Cluj in cardasie cu Primaria Satu Mic.
    Serviciile au acces la IP-ul meu (și alți specializati) si pot sa sustin aceste informatii .

  8. Nha Răspunde

    Oras in carantina , eventual . Adica ioc actiune constructiva . Bine ca a crescut iarba ca are florisal activitate . Gunoaiele pe loc , nu in miscare cu kkciosul de primar .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.