PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Relații intime în public, în Satu Mare. Surprinși de o mamă și fetița de 3 ani

Relații intime în municipiul Satu Mare, în văzul părinților și copiilor care se plimbau liniștiți pe stradă. Totul s-a întâmplat în cartierul Micro 15, unde o sătmăreancă a surprins un bărbat și o femeie în ipostaze intime.

Un bărbat și o femeie, ambii trecuți de prima tinerețe, s-au lăsat purtați de focul pasiunii și nu au mai ținut cont că se află într-un spațiu public, plin de copii. Imaginile au fost surprinse de o sătmăreancă, ce se plimba pe o alee împreună cu copiii ei.

Aceasta a relatat cele întâmplate pe Facebook, precizând că a sesizat Poliția Locală:

,,Cu părere de rău și cu o scârbă de nedescris, atașez aceste poze, pe care le-am făcut personal, azi în Micro 15, Satu Mare, ora 14. Profitând de vremea bună, am ieșit cu copiii la plimbare, cu mama și sora mea de 12 ani. Mergând pe alee, fetita mea de 3 ani, se uita mirata în direcția respectiva, vorbind cu mama, nu aveam de unde sa știu ce mai poți vedea, ziua, la care striga “mama uite ce fac ăștia”!

Ma uit mai atent și vad cum “dânșii, își satisfăceau nevoile sexuale, pe banca, pe aleea unde se plimbau 1.000 de oameni. Am sesizat Politia Locala, care într-un timp foarte scurt a venit și a luat masurile necesare!

Urat, scârbos și nu mai știu cum sa spun, sa vezi asa ceva. Asa se nasc suflete nevinovate, asa ajung copile la 12-13 ani sa nască copii, de care din păcate nu pot avea grija. Ne miram? La ce putem vedea?

Nu ma interesează comentarii de genul “nu ți-a fost rușine sa publici asa imagini?” Nu, nu îmi este, mama fiind fac tot posibilul ca copilul meu sa nu vadă asa ceva, și totuși. Cu orice preț doresc sa îmi feresc copii de asa priveliști!”, a scris sătmăreanca pe Facebook.