Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Relații intime în public, în Satu Mare. Surprinși de o mamă și fetița de 3 ani

Relații intime în municipiul Satu Mare, în văzul părinților și copiilor care se plimbau liniștiți pe stradă. Totul s-a întâmplat în cartierul Micro 15, unde o sătmăreancă a surprins un bărbat și o femeie în ipostaze intime.

Un bărbat și o femeie, ambii trecuți de prima tinerețe, s-au lăsat purtați de focul pasiunii și nu au mai ținut cont că se află într-un spațiu public, plin de copii. Imaginile au fost surprinse de o sătmăreancă, ce se plimba pe o alee împreună cu copiii ei.

Aceasta a relatat cele întâmplate pe Facebook, precizând că a sesizat Poliția Locală:

,,Cu părere de rău și cu o scârbă de nedescris, atașez aceste poze, pe care le-am făcut personal, azi în Micro 15, Satu Mare, ora 14. Profitând de vremea bună, am ieșit cu copiii la plimbare, cu mama și sora mea de 12 ani. Mergând pe alee, fetita mea de 3 ani, se uita mirata în direcția respectiva, vorbind cu mama, nu aveam de unde sa știu ce mai poți vedea, ziua, la care striga “mama uite ce fac ăștia”!

Ma uit mai atent și vad cum “dânșii, își satisfăceau nevoile sexuale, pe banca, pe aleea unde se plimbau 1.000 de oameni. Am sesizat Politia Locala, care într-un timp foarte scurt a venit și a luat masurile necesare!

Urat, scârbos și nu mai știu cum sa spun, sa vezi asa ceva. Asa se nasc suflete nevinovate, asa ajung copile la 12-13 ani sa nască copii, de care din păcate nu pot avea grija. Ne miram? La ce putem vedea?

Nu ma interesează comentarii de genul “nu ți-a fost rușine sa publici asa imagini?” Nu, nu îmi este, mama fiind fac tot posibilul ca copilul meu sa nu vadă asa ceva, și totuși. Cu orice preț doresc sa îmi feresc copii de asa priveliști!”, a scris sătmăreanca pe Facebook.

18 comentarii

  1. România Răspunde

    Votați familia tradițională! Bine că cei care au pozat nu au luat o bătaie tot așa tradițională de la subiecții XXX!
    Măi dar mască au avut? Că dacă au avut tot e ceva!

  2. dr.Raed Răspunde

    Important este să te protejezi, sau măcar să ai mască

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Din ce văd eu nu e nici o relație intimă pentru că are loc în public.

  4. Cetateanul Răspunde

    Vai de steaua ta mai perversule, tu esti toata ziua cu obiectul muncii in gura !
    Auzi, cine s-a gasit sa comenteze de familie !

  5. Atti Răspunde

    Ăștia erau online

    • AziNu Răspunde

      Ai vrut sa spui ca faceau Live

      • Johnny walker Răspunde

        Un politist si un jandarm au venit la fata locului, ce-i drept, nu locala, dar e bine si asa…. Noroc ca au fost foarte promti si au maturat gunoaiele astea de pe strada, sa nu mai vada si alti copii ce scarbosenii faceau!

  6. Jack Răspunde

    Sa-i fie rusine barbatului. Nici nu ia trecut mana prin parul femeii.

    • Jan Răspunde

      Că bine zâci Jack dragă, să vezi ce viteză băga apoi, să excita dye mama focului !!!
      Arde-o mă !!!

  7. Gheorghe Răspunde

    Se dovedește încă o data(dacă mai era cazul)ca și,, vechea generație”care se laudă că,,pe vremea noastră,când eram noi nu era asa,noi eram mai buni ,mai disciplinati”deci nici ei nu-s mai breji.
    Si atunci ca și acum se practica acest sport,al suflatului în trompetă și altele asemenea.Si atunci erau astfel de partide, la buleuri,la cinema și prin podul șurii în fanul uscat cu vreo vecina al cărui,,tolomac”dormea dus mort de bat.Nimeni nu refuza o partida pe fuga între doua ore de limba română și matematica,darămite profesori care inițiau fetele în arta cantarului la flautul fermecat.Prin toate școlile erau astfel de,,evenimente artistice”.
    Diferenta este ca atunci nu aveam telefoane sa filmam,rețele sociale unde sa afișat sa vada întreaga lume și nici babe supărate ca ele nu-s băgate în seama și care fac acum pe mironosițele doar pentru ca s’au sfrijit și le’a trecut vremea ca la porodici.Din fotografie nu reiese nimic dar ce este interesant din spusele femeii care a filmat este următoarea remarca:
    ,,fetita mea de 3 ani, se uita mirata în direcția respectiva, vorbind cu mama, nu aveam de unde sa știu ce mai poți vedea, ziua, la care striga “mama uite ce fac ăștia”!”….
    Ce o fi văzut fetita de 3 anișori și ce i s-a părut suspect?….pe bune dar mi se pare ca ceva este deplasat aici…cum sa bănuiască acest copil ca ceea ce fac ei este deplasat încât sa o cheme pe mama ei sa vadă?Copiii de azi(la 3 ani)deja știu o grămadă de,,lucruri traznite”.Asta este societatea in care trăim și sa nu cumva sa va faceți impresia ca în alte țări este mai bine și ca o sa se schimbe ceva în bine….nuuuu nicidecum,totul merge înspre mai rău.
    Stati asa ca o sa vedeți când vor începe sa le predea lecții despre gen,organe sexuale,a fi ceea ce vrei băiat sau fetita,la școală copiilor de 5-11 ani cum va fi…o sa vedem tot mai mult expuse astfel de poze dar….cu copii minori,că deh,societatea va forma în curând,, omul nou”dupa chipul și asemănarea ……dracului!

  8. Fasz Răspunde

    Chiar nu era nimic indecent, femeia bătea mătănii conform religiei ortodoxe.

    • Gyula Răspunde

      Eu prima dată i-am vârât-o pă dig și ne-am simțit extraordinar ! Și amu îmi amintesc cu plăcere !!!

  9. Katz Răspunde

    Va indignati asa tare pt. o chestie naturala,ce o facem toti,(ce-i drept majoritatea in intimitate)…si nu faceti NIMIC ,absolut NIMIC cand vedeti sarmani ce au cazut la pamant,sau altii ce isi bat femeia, violeaza pe cineva …ba chiar ucide (cazul actritei).

  10. Atti Răspunde

    A intubat o!!!!

  11. Euh Răspunde

    Ti ai adus aminte de tinerete!

  12. Marin Răspunde

    I-a cusut nasturele si nu vede prea bine tanti. Nu stiu ce atata tamtam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.