PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Autoritățile în alertă! Persoană găsită moartă pe malul Someșului în Satu Mare

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a oferit primele informații în acest caz și anunță cu nu este vorba despre o crimă.

,,În cursul zilei de astăzi, la orele 11:38, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul ca pe malul râului Someș, a identificat un bărbat, de aproximativ 40 de ani, fără semne vitale. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul IPJ SM care efectuează verificări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a transmis IPJ Satu Mare.

Bărbatul găsit mort pe malul Someșului din municipiul Satu Mare era dat dispărut de două zile, iar polițiștii ar fi găsit și un bilet de adio.

Știrea inițială:

Persoană găsită moartă pe malul Someşului în Satu Mare. O persoană a fost găsită decedată în urmă cu puțin timp pe malul Someșulului din municipiul Satu Mare, în zona Palatului Administrativ.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri şi poliţie pentru a stabili ce s-a întâmplat. Persoana respectiv nu a mai putut fi resuscitată.

Ştire în curs de actualizare.