Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO/VIDEO. Autoritățile în alertă! Persoană găsită moartă pe malul Someșului în Satu Mare

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a oferit primele informații în acest caz și anunță cu nu este vorba despre o crimă.

,,În cursul zilei de astăzi, la orele 11:38, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul ca pe malul râului Someș, a identificat un bărbat, de aproximativ 40 de ani, fără semne vitale. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul IPJ SM care efectuează verificări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a transmis IPJ Satu Mare.

Bărbatul găsit mort pe malul Someșului din municipiul Satu Mare era dat dispărut de două zile, iar polițiștii ar fi găsit și un bilet de adio.

Știrea inițială:

Persoană găsită moartă pe malul Someşului în Satu Mare. O persoană a fost găsită decedată în urmă cu puțin timp pe malul Someșulului din municipiul Satu Mare, în zona Palatului Administrativ.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri şi poliţie pentru a stabili ce s-a întâmplat. Persoana respectiv nu a mai putut fi resuscitată.

Ştire în curs de actualizare.

15 comentarii

  1. ... Răspunde

    Hapoi dacă iar e un caz de omor eu îmi bag plua în militzia locală! Hăpt în centrul orașului așa ceva!!!! Bine că îi aleargă pe teroriștii fără mască!

    • Satmarean Răspunde

      S-a petrecut chiar sub geamul lor. Îți dai seama. Da cred că s-a petrecut după orele 16.00. Altfel sigur îl vedeau.

      • ... Răspunde

        Dacă avea mască din partea lor restul nu mai contează.😱
        Acuma se spune că e sinucidere. Indiferent ce este mai dă-o naibii de treabă! Totuși este în centrul orașului!!! Așa îți dai seama cam ce și cum este la periferie. De zona Ostrovului sau alte zone tip favella-ghetou nici nu mai zic nimic.

  2. Coiu Răspunde

    HAPOI…..eu nu am treabă nici cu Politia naţională,locală….dar tu….cel din comentariul de mai sus cred că ai luat o MUIE de la ei,ţi-a plăcut și ai mai fi vrut. Ești un frustrat de 2 bani cu pantalonii rupţi în cur….CLAR! Crime,omoruri,violuri au fost și vor mai fi. E clar că ești un ȘOAREC de online și ai ceva cu ei.

    • Golf Răspunde

      Omul își spune opinia și tu ataci omul nu ideea. Doar un prost, retardat, progresist, usrist, pnlist și un căcat putea face asta.

      • Audi Răspunde

        ,,idea”?🤣🤣🤣 Dar care e acea ,,idee”? Ca face trimitere la masca-subiectul pe care-l mesteca de un an?

        • ... Răspunde

          Ideea este că militzia locală valorează exact 2 bani găuriți dacă așa ceva se poate întâmpla în centrul nou. Nu e prima dată iar în acest caz am înțeles că individul s-a certat cu familia, a lăsat un bilet de genul mereți în p*zda mamii voastre cu toții și îmi bag … în viață. Era căutat de niște zile că era dat dispărut. Na, așa au căutat că era sub nasul lor.
          Indiferent care este până la urma situația exactă este inacceptabil ca așa ceva să se întâmple în mod repetat în buricul orașului! Punct!
          Dacă acest caz nu are repercursiuni (vezi și cazul de omor al lui Sandokan din vară de la Casa Albă) înseamnă că cineva se complace sau mai rău îi convine situația dată. Militzia locală este plătită din banii contribuabililor și are niște lucruri trecute în fișa postului. Este ca și cum TU nu ți-ai face treaba la locul tău de muncă dar salariul tot primești.

    • ... Răspunde

      Măi Coi de impotent ce ești! Vezi că pe alte siteuri de știri zice că e cam sigur caz de omor! Poate ție îți place că în centrul orașului se poate întâmpla așa ceva că mie unul NU! Mai ales că teoretic am avea ceva organe plătite pentru asta! Dar vezi cazul actriței Dorgai după 6 ani jumate în neelucidată, exact în zona aia de restul nu mai zic nimic! Adică de Sandokan la Casa Albă! Autoritățile sunt de toată jena! Eu în locul șefului militziei locale aș cam demisiona. Cred că nu trebuie să spun de ce.
      Iar tu paracoi, poți mânca 💩 cât vrei. Atâta te rog numai ca din cauza pandemiei să te mai speli pe guritza din când în când.

  3. Bmw Răspunde

    Ai făcut același lucru ca și el 😂😂

  4. Nicusor Răspunde

    Brazilia Europei o sa ajungem 😔

  5. Coiu Răspunde

    Impotent…hmmm!😇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.