PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Noua autogară din Satu Mare, aproape finalizată!

Primăria Satu Mare a finalizat lucrările pentru noua autogară din municipiul Satu Mare, printr-un proiect finanțat de Uniunea Europeană.

Noua autogară este construita pe strada Botizului din Satu Mare, pe un teren care până acum se afla în paragină. Prin acest proiect, municipiul va beneficia de o autogară modernă. Aici va fi amenajat, tot din fonduri europene, un centru de control al traficului din municipiu. Totodată, cu această ocazie va fi rezolvată și problema navetiștilor care vin la muncă și la școală în municipiul Satu Mare.

,,Lucrările la terminalul pentru transportul public de pe str. Botizului se apropie de finalizare! Municipiul va beneficia de o autogară modernă unde a fost amenajat și un centru de control al traficului. Se va rezolva astfel și problema navetiștilor care vin zilnic în municipiul Satu Mare. Valoarea proiectului este de 8 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene!”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Lucrările au fost demarate la începutul lunii august, proiectul având o valoare de 5 milioane de lei. Moderna autogară din municipiul Satu Mare urmând să fie deschisă

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de facebook.