Ultima actualizare: azi, 18:24

Noua autogară din Satu Mare, aproape finalizată!
Locale

FOTO/VIDEO. Noua autogară din Satu Mare, aproape finalizată!

Primăria Satu Mare a finalizat lucrările pentru noua autogară din municipiul Satu Mare, printr-un proiect finanțat de Uniunea Europeană.

Noua autogară este construita pe strada Botizului din Satu Mare, pe un teren care până acum se afla în paragină. Prin acest proiect, municipiul va beneficia de o autogară modernă. Aici va fi amenajat, tot din fonduri europene, un centru de control al traficului din municipiu. Totodată, cu această ocazie va fi rezolvată și problema navetiștilor care vin la muncă și la școală în municipiul Satu Mare.

,,Lucrările la terminalul pentru transportul public de pe str. Botizului se apropie de finalizare! Municipiul va beneficia de o autogară modernă unde a fost amenajat și un centru de control al traficului. Se va rezolva astfel și problema navetiștilor care vin zilnic în municipiul Satu Mare. Valoarea proiectului este de 8 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene!”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Lucrările au fost demarate la începutul lunii august, proiectul având o valoare de 5 milioane de lei. Moderna autogară din municipiul Satu Mare urmând să fie deschisă

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de facebook.

6 comentarii

  1. nn Răspunde

    Ce se intelege prin “va fi rezolvată și problema navetiștilor care vin la muncă și la școală în municipiul Satu Mare”? Vor fi lasati aproape la marginea orasului si de acolo se descurca fiecare cum poate ? Mai fac o naveta pana la scoala sau serviciu? ( ma refer la cei care vin dinspre Botiz, Odoreu)

  2. Satmarean Răspunde

    Or lua taxiurile de acolo. Nici așe nu pre au de lucru

  3. Romanistan citizen Răspunde

    Nu știu ce se agită unii. Școala e online, noi stăm acasă ca să nu cumva să lucrăm. Deci chiar ne doare undeva la 2 m lateral dreapta cum poți ajunge din gară la destinație. Nu-i așa dragii mei??? Distanțarea să ne trăiască și să vină socialu’ la tăți!

  4. Cetateanul Răspunde

    Mișto rău de tot!
    Să moară ciuma roșie de ciudă!
    Hai sictir dorele, ți-a tras-o unguru’

  5. Vasile Laszlo Răspunde

    Observ ca distinșilor jurnaliști le plac titlurile astea : “aproape gata”. Podul e “aproape gata”, autogara e “aproape gata”. Aștept cu nerăbdare momentul în care hotelul Dacia va fi “aproape gata”.

  6. S Răspunde

    1. Vad marcate 4 linii oblice pentru autobuze, in spatele lor la vreo 4 m e marcata o linie continua. Cum vor iesii autobuzele ? ( la cel din dreapta in spate e parcare taxi delimitat cu stalpisori)
    2. De cand panourile solare se orienteaza in sus, chiar putin inspre nord vest ? La latitudinea de 48 de grade
    ele trebuie orientate spre sud inclinate la 40 grade.
    3. Unde sunt barierele care vor controla cine intra, sau la/pe cele cateva parcari va intra si parca oricine , dupa bunul plac ?
    4. Accesul in parcare , dupa marcaje, se face de pe str. Fabricii, dinspre calea ferata. Pe partea dreapta a drumului sunt si acum (vezi imaginea) parcate 10 masini, toate autobusele vor circula 150 metri in contrasens pana la intrare in autogara ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.