PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Scandal la Petea. Mascat lovit în cap, dus la Urgenţe

Un scandal în care un mascat a fost lovit în cap a avut loc în această seară în localitatea Petea.

Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 despre faptul că în cartierul de romi din localitatea Petea a avut loc un scandal. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi de ambulanţe.

În timpul intervenţiei poliţiştilor unul dintre mascaţi a fost lovit în cap cu un corp contondent. El a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi dus la spital.

Se pare că mai multe persoane ar fi fost rănite în timpul altercaţiei.

Poliţia a ridicat mai multe persoane de etnie romă şi le-a dus la sediu pentru audieri.

Poliţia Satu Mare a transmis o poziţie cu privire la acest caz:

“In cursul acestei seri, IPJ SM a fost sesizat prin apel 112, despre faptul ca intr-un cartier din localitatea Petea, ar exista o neintelegere, între mai multe persoane.
La fata locului s-au deplasat polițiști de ordine publica și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana conflictul.
Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil și fata de polițiști, rănindu-l pe unul dintre aceștia.
Polițiștii au executat foc de avertisment, cu gloante de cauciuc. Polițistul rănit și doi cetățeni implicati in conflict au fost transportati la spital, pentru a li se efectua investigații medicale.
Toate persoanele implicate in altercație au fost identificate și conduse la sediul Poliției.
Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, polițiștii efectuează verificari, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice”.