Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Scandal la Petea. Mascat lovit în cap, dus la Urgenţe

Un scandal în care un mascat a fost lovit în cap a avut loc în această seară în localitatea Petea.

Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 despre faptul că în cartierul de romi din localitatea Petea a avut loc un scandal. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi de ambulanţe.

În timpul intervenţiei poliţiştilor unul dintre mascaţi a fost lovit în cap cu un corp contondent. El a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi dus la spital.

Se pare că mai multe persoane ar fi fost rănite în timpul altercaţiei.

Poliţia a ridicat mai multe persoane de etnie romă şi le-a dus la sediu pentru audieri.

Poliţia Satu Mare a transmis o poziţie cu privire la acest caz:

“In cursul acestei seri, IPJ SM a fost sesizat prin apel 112, despre faptul ca intr-un cartier din localitatea Petea, ar exista o neintelegere, între mai multe persoane.
La fata locului s-au deplasat polițiști de ordine publica și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana conflictul.
Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil și fata de polițiști, rănindu-l pe unul dintre aceștia.
Polițiștii au executat foc de avertisment, cu gloante de cauciuc. Polițistul rănit și doi cetățeni implicati in conflict au fost transportati la spital, pentru a li se efectua investigații medicale.
Toate persoanele implicate in altercație au fost identificate și conduse la sediul Poliției.
Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, polițiștii efectuează verificari, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice”.

 

11 comentarii

  1. Aldo Răspunde

    Lasati voi politia, jandarmeria, gardienii publici. Tziganii si cu curu rad de ei.
    Scoateti armata, oricum de 31 de ani nu au ce face.

  2. Satmarean Răspunde

    În ziua de azi numai de ei au frică !!!

  3. Muresan Răspunde

    În orice caz urgent trenuie schimbat codul penal și înăsprite aspru legile, astfel de indivizi trenuiesc aspru pedepsiți. Este inacceptabil așa ceva, mai ales acum .

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Ma intreb, retoric desigur, de ce au mai cheltuit banii mei si ai celorlalti cititori sa cumpere pistoale Beretta pentru politie ?!
    Puteau sa stea si cu Carpati in portpistol tot asa de bine !

  5. Maria Răspunde

    Bine că ești tu deștept Țepeș !!. Te-aș fi văzut ei în locul lor !!!

  6. Lelutica Răspunde

    Tiganii sunt o grea povara pentru societate, o specie asemanatoare cu omul modern dar incapabil mental sa evolueze .

  7. mae Răspunde

    trebui lasati sa se bata intre iei sa nu intervina la scandal nici politia nici ambulanta sa face ce vor ,,,,sint o nulitate oricum……..sa se omare intre ei cricum cu astia nu ai ce sa faci cheltui motorina si interventia degeaba si mai se aleg si capurilr sparte vai vai ce merita astia BODE FA CEVA CA IN TARA ASTA E O HARABABURA FOARTE MARE

    • hAuleuMaica Răspunde

      @mae Din păcate, acesta este rezultatul denigrărilor acestor instituții de către noi, cei care avem pretenția să ne protejeze. După mintea unora de aceeași etnie, de pe aici ar trebui dezarmați și așa trimiși în misiuni printre acoliții lor…Am mai spus-o….peste câțiva ani buni vor fi majoritari, mai ales după ce-i vor împacheta Vestul, trimițându-i acasă bine școliți…

  8. Lelutica Răspunde

    Apucături de țigan de acum 78 de ani, sunt identice cu năravurile lor din ziua de azi :
    Totodată, autorităţile acuzau des faptul că, chiar şi atunci când existau posibilităţi de muncă, romii căutau căi pentru a se sustrage ori prezentau un randament foarte scăzut. Documentele spun că ei preferau să cutreiere satele şi să cerşească sau să se ocupe cu „furtişaguri”, ceea ce i-a nemulţumit pe localnicii ucraineni şi a dat multă bătaie de cap autorităţilor.

  9. +++ Răspunde

    Ei vă dau cu păru în cap și voi tragi cu bile de gumă. Din alte surse se aude că țiganii ar fi scos chiar drujba. Nu ar strica să aibă și poliția, măcar o drujbă în dotare, până primiți altfel de gloanțe. By the way, să știți că romul iubește “ferul”, chiar și pe țeavă 🤐

  10. Satmarean 1 Răspunde

    Din pacate asa legi proaste avem. Scandalagii vin cu drujbe,si politiei ii este frica sa traga in plin pt ca nu-i apara nimeni. Avem pretentii sa ne protejeze,dar cu ce? Bile de cauciuc? Fiecare va simti asta cand o sa aiba nevoie de ei:vor face ce vor putea gandindu-se in primul rand la ei,la consecinte. Sunt curios cati scandalagii vor fi arestati de procuror? Eeeee,daca era mutilat un magistrat? Sa vezi atunci masuri!
    Si inca ceva: ar trebui trimisi la astfel de revolte si scandaluri si sa rezolve problema strict pe lege valabila acum cei care spun ca politistii au salarii si pensii mari,sa vad ce ar spune cand vor constata ca aia nu pot sa fac,cealalta masura nu pot s-o iau si ……ala vine cu drujba!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.