PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Vaccinare fără programare cu AstraZeneca la Satu Mare. Doritorii nu prea se înghesuie

Sătmărenii care vor să se vaccineze cu AstraZeneca (Vaxzevria) o pot face pe loc, fără a mai fi nevoie de programare. Vaccinarea cu Vaxzevria se poate face oricând la centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială Avram Iancu din municipiul Satu Mare ( în sala de sport a unității de învățământ). Cu toate că vaccinarea se poate face fără programare, doritorii nu prea se înghesuie.

Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), în vederea facilitării accesului persoanelor care doresc vaccinarea cu vaccinul Vaxzevria produs de AstraZeneca, a luat următoarea decizie:

Reporterii PortalSM au stat astăzi de vorbă cu dr. Csik-Maticu Balazs Ferenc, medic de gardă la Centrul de vaccinare cu AstraZeneca din municipiul Satu Mare:

Există o veste bună și pentru celelalte persoane, care așteaptă să se vaccineze cu Pfizer, după ce trei noi fluxuri au fost deschise în județul Satu Mare.

Trei fluxuri suplimentare de vaccinare cu vaccin de la Pfizer-BioNTech sunt alocate județului Satu Mare. Acestea au fost repartizate  centrului de la Liceul Teologic ”Nicolae Steinhardt” din municipiul Satu Mare, centrului din orașul Tășnad  și au permis deschiderea centrului de vaccinare din Medieșu-Aurit.