PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Maraton de vaccinare în Piața Mare și Piața de Vechituri, în weekend!

Prefectul Altfatter Tamas si subprefecții Lavinia Kiss și Radu Bud au participat în data de 24.05.2021 la ședința condusă de premierul României, Florin Cîțu, referitoare la stadiul campaniei de vaccinare și la măsurile care trebuie luate pentru a crește numărul de persoane vaccinate. În cadrul ședinței, au fost prezentate activitățile desfășurate la nivel local în cadrul campaniei de vaccinare și au fost discutate propuneri concrete de eficientizare a campaniei pentru perioada următoare.

Prefectul a prezentat avansul campaniei de vaccinare în județul Satu Mare, inclusiv rezultatele Maratonului Vaccinării din municipiul Satu Mare, unde în cadrul celor trei ediții organizate la sfârșit de săptămână s-au vaccinat peste 3.000 de persoane. În continuare, pentru a facilita vaccinarea cetățenilor, în acest sfârșit de săptămână maratonul vaccinării va continua în zonele cu afluență mare de persoane din municipiu.

Astfel, sâmbătă, 29 mai 2021, în Piața Mare și duminică, 30 mai 2021, în Piața de Vechituri din municipiul Satu Mare, între orele 08.00 – 16.00 cetățenii se pot vaccina, fără programare, doar cu un act de identitate valabil, cu vaccin Janssen de la Johnson & Johnson care se administrează în doză unică și se eliberează pe loc adeverința de vaccinare generată prin Registrul Electronic Național de Vaccinări.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare