PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmărenii s-au vaccinat în număr mare în prima zi, în parcarea Shopping City

Sătmărenii s-au vaccinat în număr în prima zi, în parcarea Shopping Cit, potrivit Prefecturii Satu Mare. Peste 200 de sătmăreni s-au vaccinat în primele ore de la deschiderea locației, iar în total au fost vaccinate 306 persoane.

„Interes foarte mare din partea sătmărenilor pentru vaccinare. Vineri, începând cu ora 14,00 a demarat vaccinarea cu ser de la Pfizer în locația centrală, ușor accesibilă pusă la dispoziție de Shopping City Satu Mare în cadrul Maratonului Vaccinării Satu Mare, ”Împreună pentru Normalitate”. Prefectul Altfatter Tamás și subprefectul Lavinia Kiss, aflați la fața locului au felicitat buna organizare a fluxului medical pentru vaccinare, echipele medicale, registratorii dar și voluntarii sătmăreni de la Crucea Roşie Satu Mare care sprijină activitatea prin orientarea cetățenilor și ajutor în completarea chestionarului de triaj epidemiologic. În primele ore s-au vaccinat în această locație peste 200 sătmăreni. Activitatea continuă sâmbătă și duminică, între orele 10,00 și 20,00, prognoza meteo fiind favorabilă. Vaccinare fără programare, doar cu un act de identitate valabil, rapid și gratuit.

306 sătmăreni s-au vaccinat astăzi în cadrul Maratonului Vaccinarii, o medie de peste 50 de vaccinări pe oră. Impresionant. Acțiunea continuă mâine dimineață de la ora 10,00.”, transmite Prefectura Satu Mare.