Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Sătmărenii s-au vaccinat în număr mare în prima zi, în parcarea Shopping City

Sătmărenii s-au vaccinat în număr în prima zi, în parcarea Shopping Cit, potrivit Prefecturii Satu Mare. Peste 200 de sătmăreni s-au vaccinat în primele ore de la deschiderea locației, iar în total au fost vaccinate 306 persoane.

„Interes foarte mare din partea sătmărenilor pentru vaccinare. Vineri, începând cu ora 14,00 a demarat vaccinarea cu ser de la Pfizer în locația centrală, ușor accesibilă pusă la dispoziție de Shopping City Satu Mare în cadrul Maratonului Vaccinării Satu Mare, ”Împreună pentru Normalitate”. Prefectul Altfatter Tamás și subprefectul Lavinia Kiss, aflați la fața locului au felicitat buna organizare a fluxului medical pentru vaccinare, echipele medicale, registratorii dar și voluntarii sătmăreni de la Crucea Roşie Satu Mare care sprijină activitatea prin orientarea cetățenilor și ajutor în completarea chestionarului de triaj epidemiologic. În primele ore s-au vaccinat în această locație peste 200 sătmăreni. Activitatea continuă sâmbătă și duminică, între orele 10,00 și 20,00, prognoza meteo fiind favorabilă. Vaccinare fără programare, doar cu un act de identitate valabil, rapid și gratuit.

306 sătmăreni s-au vaccinat astăzi în cadrul Maratonului Vaccinarii, o medie de peste 50 de vaccinări pe oră. Impresionant. Acțiunea continuă mâine dimineață de la ora 10,00.”, transmite Prefectura Satu Mare. 

15 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Un succes ,nu glumă. 300 pe zi x 30 de zile=9000 lunar. Până la 300 de mii trebuie doar vreo 33 de luni, adică aproximativ 3ani. Și asta în condiții ideale. Hai că se poate 😂🤣🤣🤣

    • covid 19 Răspunde

      Să fii antivaccinist şi să critici ritmul de vaccinare asta da logică şi bun simţ!

      • @covid19 Răspunde

        Ca el organizeaza si nu autoritatile, nu? Du-te mai si te plimba-n codru!
        Ieri batea vantul acolo, 300 de oameni (de fapt nu au fost nici atatia si s-a rotunjit in sus) este fix zero barat.

        • covid 19 Răspunde

          Am susţinut ceva din ce critici tu? Analfabet funcţional ce eşti!

          • @covid 19

            Eu macar functionez. Tu in schimb faci nesolicitat de nimeni pe “Racnetul Carpatilor”.

      • Altu Răspunde

        ,@covid19,e ultima oară când îți răspund, că nu meriți ,te credeam mai deștept. Eram ironic la adresa autorităților care vor să dea impresia că lumea se vaccinează pe rupte. Titlu ” Peste 100 000 de vaccinați”,iar când citești articolul vezi că de fapt 65 000 au fost la rapel ,doar 35 000 sunt nou vaccinați. Mâțu cu șleahta lui de ordinari crede că toți sunt proști și numai ei deștepți. Propaganda comunistă pălește în fața celei iohaniste. Eu nu sunt antivaccinist,dar nici nu mă voi injecta cu chestii experimentale. Peste vreo 2 ani dacă văd că nu au efecte secundare și va fi nevoie mă voi vaccina. A, și bineînțeles ,dacă nu mă omoară covidel. Un weekend plăcut și spor la vaccinare să faceți norma.

        • EboLLa Răspunde

          Aha, am inteles. Spui tu: “Peste vreo 2 ani dacă văd că nu au efecte secundare și va fi nevoie mă voi vaccina.” .Ce sa mai spun, ai un caracter beton. Adica astepti sa vezi daca murim noi, astia vaccinatii. Te temi căcăciosule?

          • Sniper

            Ce fraier esti. I-ai dat un ultimatum lui covid19. I-ai promis ca nu mai vorbesti cu el ca nu merita. Tu esti bolnav baiatule… mai lasa-ne cu aritmetica, ca intelegem si noi cat fac 1+1

        • Sniper Răspunde

          Auzi mai oaie. Sa nu-ti bati joc de aia care se vaccineaza. In jurul meu, pe cati ii cunosc (si nu sunt prosti, dimpotriva) toti s-au vaccinat. Asa ca mai incet cu propaganda. Tine-ti convingerile pentru tine.

      • EboLLa Răspunde

        Ai fost elegant. Da n-ai cu cine din pacate. Cu astia, altii, , ca sa ai succes trebuie sa vorbesti pe limba lor. Adica sa te pisi si sa te caci pe ei. Sunt vre-o zece, care tot posteaza pe aici si se pricep la orice, se sparg de inteligenta, nu-si dau seama ca materia lor cenușie este cenușă.

    • Adi Răspunde

      Vai de mama voastră de mincinoși, parcă ați fi neamurile lui Coica , numai ăla minte de îngheață apele el este singurul care o sa vaccineze non stop numai sa aibă pe cine .
      Un eșec total , oamenii nu au încredere în experimente , eu mai bine mă protejez decât să mă vaccinez . Să ne spună domnul prefect dacă este vaccinat.

      • Sniper Răspunde

        Tu protejeaza-te. Trage-ti un glont in cap. Stai linistit. Nu atinge creierul. Este greu sa nimeresti un neuron.

  2. Mido Răspunde

    Yeeee! Pocăita rul’s!

  3. 🤣 Răspunde

    Sătmărenii s-au vaccinat ,,în număr”? Poate în umăr!🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.