PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Se pregătesc curse noi de pe Aeroportul Satu Mare: ,,Cât mai multe orașe și capitale mari’’

Directorul Aeroportului Satu Mare, Mihai Pătrașcu, a declarat în această seară, în direct la emisiunea PortalSM LIVE că se pregătesc curse noi de la Satu Mare către orașe importante din Europa.

,,Din punctul meu de vedere, 28 aprilie 2021 este o zi hotărâtoare pentru Aeroportul Satu Mare, de atunci începem să vorbim de o altă epocă la Satu Mare. De acum înainte, o să vorbim de cât mai multe orașe și capitale mari care se vor lega de Satu Mare. (…) Eu discut deja cu companiile pe care deja le-am adus, dar și cu alte companii și este o preocupare constantă a mea’’, a declarat Mihai Pătrașcu, în direct la PortalSM LIVE.

Cu toate că nu a dorit să divulge deocamdată numele unor posibile viitoare destinații, directorul Mihai Pătrașcu a spus într-un final că pe listă se află capitala Belgiei: ,,Este și Bruxelles în discuții’’, a spus Pătrașcu.

Directorul Aeroportului Satu Mare a declarat că în acest moment obiectivul este consolidarea curselor existente.

,,Pentru mine acum e important să consolidăm cursele existente. Faptul că am reușit să aducem niște curse într-o perioadă foarte dificilă este un mare plus, dar acest plus trebuie justificat, consolidat și trebuie să crească încet, încet, iar creșterea trebuie să fie una sănătoasă’’, a mai spus Mihai Pătrașcu.