Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Se pregătesc curse noi de pe Aeroportul Satu Mare: ,,Cât mai multe orașe și capitale mari’’

Directorul Aeroportului Satu Mare, Mihai Pătrașcu, a declarat în această seară, în direct la emisiunea PortalSM LIVE că se pregătesc curse noi de la Satu Mare către orașe importante din Europa.

,,Din punctul meu de vedere, 28 aprilie 2021 este o zi hotărâtoare pentru Aeroportul Satu Mare, de atunci începem să vorbim de o altă epocă la Satu Mare. De acum înainte, o să vorbim de cât mai multe orașe și capitale mari care se vor lega de Satu Mare. (…) Eu discut deja cu companiile pe care deja le-am adus, dar și cu alte companii și este o preocupare constantă a mea’’, a declarat Mihai Pătrașcu, în direct la PortalSM LIVE.

Cu toate că nu a dorit să divulge deocamdată numele unor posibile viitoare destinații, directorul Mihai Pătrașcu a spus într-un final că pe listă se află capitala Belgiei: ,,Este și Bruxelles în discuții’’, a spus Pătrașcu.

Directorul Aeroportului Satu Mare a declarat că în acest moment obiectivul este consolidarea curselor existente.

,,Pentru mine acum e important să consolidăm cursele existente. Faptul că am reușit să aducem niște curse într-o perioadă foarte dificilă este un mare plus, dar acest plus trebuie justificat, consolidat și trebuie să crească încet, încet, iar creșterea trebuie să fie una sănătoasă’’, a mai spus Mihai Pătrașcu.

 

 

7 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Minsk? Moscova? 🤔😱😤🤪😩

  2. H&R Răspunde

    Polul Nord?

  3. Om Răspunde

    Felicitari !!!! Chiar se vede implicarea iar ultimele vesti despre noile curse, cu diverse destinatii, m-au bucurat enorm. Tineti-o tot asa. Ma bucur tare mult ca itneti cont de optiunile celor care calatoresc si faceti sondaje in acest sens. Toata stima.

    • @Om Răspunde

      …. asta în speranța că o să trimiți niște clienți prin agenția ta de turism, nu????🤔🤮💩
      De ce trebuie să mănânci maro așa spectaculos? De unde știi tu din BM care este situația exactă la noi?

      • nuconteaza Răspunde

        Agentie de turism la ce? Paris ? Londra? Roma ? Frankfurt? Bucuresti?
        Daca ar fi charter n-as fi zis nimic, ca atunci erau evident curse pentru sejur de 7 zile. Dar destinatiile astea n-au neaparat scopul de turism. In mare parte se axeaza pe cei plecati sa lucreze in strainatate si le ofera o alternativa (cat de cat accesibila la pret) pentru a se intoarce acasa intr-un timp scurt. Pot fi folosite si cu scop turistic, inclusiv tranzit daca vrei sa mergi in locatii mai izolate unde ai acces de pe aerporturi mari (gen Frankfurt cand o sa inceapa).
        “De ce trebuie să mănânci maro așa spectaculos? De unde știi tu din BM care este situația exactă la noi?”
        Nu e spectaculos, e un pas inainte. Nu inteleg cu ce te afecteaza pe tine asa rau…numa daca ai companie de transport persoane international. S-au facut sondaje de opinie, persoanele cer curse spre diferite destinatii cat se poate de aproape de ei, dar nu intotdeauna e posibil.

        • @nucontează Răspunde

          Știu foarte bine de ce am scris. Crede-mă am argumente foarte solide. Oricum nu tu tine parlarăm. Capisci? Și nici firmă de transport de nici un fel nu posed.

  4. Om Răspunde

    …tineti* cont… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.