PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Tânără din Satu Mare, aplaudată în picioare de toți jurații, la Românii Au Talent

Tânără din Satu Mare, aplaudată în picioare de toți jurații, la Românii Au Talent. O tânără din municipiul Satu Mare a impresionat, vineri seara, juriul de la Românii Au Talent cu vocea ei. Stephanie Kiss, în vârstă de 22 de ani a studiat la Liceul din Arte din Satu Mare, iar apoi la Academia de Muzică din Cluj, iar talentul și l-a descoperit la vârsta de 8 ani, atunci când obișnuia să cânte în casă.

Vocea, dar și povestea ei i-a impresionat pe jurați.

Stephanie fost plecată în Anglia timp de trei luni, acolo unde a lucrat la pizzerie. A fost plecată cu părinții care aveau planuri mari să rămână acolo, dar nu le-a plăcut. Tatăl ei este mecanic, iar mama lucrează ca vânzătoare. Amândoi au voce, dar n-au îndrăznit niciodată să spere la mai mult.

A avut mereu probleme cu încrederea în sine. Credea că nu este destul de bună. Faptul că a participat la mai multe evenimente a ajutat-o să prindă curaj.

A studiat pian, chitară și flaut. Știe puțin din fiecare, dar spune că nu excelează. Participă la Românii au talent pentru că știe că e singura șansă să devină cântăreață.