Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

VIDEO. Tânără din Satu Mare, aplaudată în picioare de toți jurații, la Românii Au Talent

Tânără din Satu Mare, aplaudată în picioare de toți jurații, la Românii Au Talent. O tânără din municipiul Satu Mare a impresionat, vineri seara, juriul de la Românii Au Talent cu vocea ei. Stephanie Kiss, în vârstă de 22 de ani a studiat la Liceul din Arte din Satu Mare, iar apoi la Academia de Muzică din Cluj, iar talentul și l-a descoperit la vârsta de 8 ani, atunci când obișnuia să cânte în casă.

Vocea, dar și povestea ei i-a impresionat pe jurați.

Stephanie fost plecată în Anglia timp de trei luni, acolo unde a lucrat la pizzerie. A fost plecată cu părinții care aveau planuri mari să rămână acolo, dar nu le-a plăcut. Tatăl ei este mecanic, iar mama lucrează ca vânzătoare. Amândoi au voce, dar n-au îndrăznit niciodată să spere la mai mult.

A avut mereu probleme cu încrederea în sine. Credea că nu este destul de bună. Faptul că a participat la mai multe evenimente a ajutat-o să prindă curaj.

A studiat pian, chitară și flaut. Știe puțin din fiecare, dar spune că nu excelează. Participă la Românii au talent pentru că știe că e singura șansă să devină cântăreață.

4 comentarii

  1. Travel Tutitu Răspunde

    Voce “academica” ! Va fi in curand o soprana de nota 10 !!!!!

  2. Satmarean 1 Răspunde

    FELICITARI si SUCCES in continuare!

  3. Nae Răspunde

    👏👏👏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.