PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&LIVE. Accident în Satu Mare! Fetiță (2 ani), la spital din cauza unui șofer băut

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Satu Mare din cauza neacordării de prioritate. Victimă a incidentului a fost o fetiță, în vârstă de 3 ani, care a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe, și care se află în continuare sub supraveghere medicală.

„Un conducator auto, de 54 de ani, din Satu Mare nu a acordat prioritate, la efectuarea virajului la stânga, unui autoturism condus de un bărbat, de 18 ani, tot din Satu Mare. In urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat intr-o mașina parcata. Fiind testați cu aparatul alcooltest, a reieșit faptul ca bărbatul de 54 de ani consumase alcool, aparatul relevând valoarea de 0,35 mg/l alcool pur in aerul expirat. La cel de-al doilea sofer, rezultatul a fost zero. O fetița de 2,4 ani pasageră in cel de-al doilea autoturism a fost transportată la spital pentru investigații”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM

Rezultatul alcooltestului a fost 0.35 la primul șofer, cel în vârstă de 54 de ani, care se face vinovat de accident.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Jandarmeriei pentru a aplana conflictul izbucnit între cei implicați în accident.