Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO&LIVE. Accident în Satu Mare! Fetiță (2 ani), la spital din cauza unui șofer băut

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Satu Mare din cauza neacordării de prioritate. Victimă a incidentului a fost o fetiță, în vârstă de 3 ani, care a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe, și care se află în continuare sub supraveghere medicală.

„Un conducator auto, de 54 de ani, din Satu Mare nu a acordat prioritate, la efectuarea virajului la stânga, unui autoturism condus de un bărbat, de 18 ani, tot din Satu Mare. In urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat intr-o mașina parcata. Fiind testați cu aparatul alcooltest, a reieșit faptul ca bărbatul de 54 de ani consumase alcool, aparatul relevând valoarea de 0,35 mg/l alcool pur in aerul expirat. La cel de-al doilea sofer, rezultatul a fost zero. O fetița de 2,4 ani pasageră in cel de-al doilea autoturism a fost transportată la spital pentru investigații”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM

Rezultatul alcooltestului a fost 0.35 la primul șofer, cel în vârstă de 54 de ani, care se face vinovat de accident.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Jandarmeriei pentru a aplana conflictul izbucnit între cei implicați în accident.

4 comentarii

  1. Relu Fotomodelu Răspunde

    Nu i-a tras nimeni 20.000 de pumni in cap betivanului ?

  2. Ășâțî Răspunde

    Sigur a fost legată fetița în scaunul potrivit înălțimii/greutății așa cum trebuie!?
    După câte văd în trafic, mulți consideră că abțibildul “Baby on board” ține loc de scaun pentru copii.
    Dacă nu au fost luate măsurile pentru asigurarea fetiței, sper să fie luat la răspundere inclusiv adultul care a transportat-o.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Adultul de la volan având 18 ani??? Probabil cu multă experiență în materie de condus mașini și în codul rutier??? Dar atunci hai să punem și întrebarea ce căuta copilul la ora aia înaintată afară? Nu era deja program de nani???

  3. Pop Ioan Răspunde

    Am fost la fata locului.Imediat dupa impact piranda a tisnit din masina cu puradelul in mina si alerga spre Mondiala urlind ca din gura de sarpe ca vor sa-l omoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.