PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PREMIERĂ. Primul joc de evadare din România, într-un muzeu, va avea loc la Satu Mare

Primul joc de evadare din România, într-un muzeu, va avea loc la Muzeul Județean din municipiul Satu Mare. Participanții vor trebui să evadeze din biroul secretarului PCR Iosif Uglar pentru a evita tratamentul „prietenos” al celor de la securitate. 

„Evadați din Biroul Secretarului PCR Iosif Uglar pentru a evita tratamentul prietenos al ”băieților” de la securitate!
1977, Satu Mare. Clădirea Muzeului Județean a fost, în această perioadă, clădirea administrativă a Partidului Comunist Român, comitetul județean Satu Mare. Printr-o călătorie de timp te afli în biroul gol al secretarului PCR Iosif Uglar, ieșit în pauză de masă la Cantina Partidului din curte, pauză care durează de obicei cam o oră.

Misiunea echipei este să adunați cât mai multe informații cu putință, să obțineți documente compromițătoare care aduc la lumină secretele ferite ale partidului. Un lucru, însă nu a fost luat în calcul, ușa încăperii s-a închis peste voi, iar într-o oră, până la revenirea secretarului trebuie să ieșiți. Are obiceiul să invite după masă pe băieții cu ochii albaștri, adică cei de la securitate, la o cafea adevărată din import. Siguri că nu vreți să ajungeți în mâinile lor”, transmit organizatorii.

Jocul va avea loc începând cu 15 iulie, pe bază de rezervare.

Pentru a fi la curent cu detalii despre eveniment, urmăriți pagina de Facebook History Escape Room – Muzeul Jud. Satu Mare / Szatmár Megyei Múzeum