Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

PREMIERĂ. Primul joc de evadare din România, într-un muzeu, va avea loc la Satu Mare

Primul joc de evadare din România, într-un muzeu, va avea loc la Muzeul Județean din municipiul Satu Mare. Participanții vor trebui să evadeze din biroul secretarului PCR Iosif Uglar pentru a evita tratamentul „prietenos” al celor de la securitate. 

„Evadați din Biroul Secretarului PCR Iosif Uglar pentru a evita tratamentul prietenos al ”băieților” de la securitate!
1977, Satu Mare. Clădirea Muzeului Județean a fost, în această perioadă, clădirea administrativă a Partidului Comunist Român, comitetul județean Satu Mare. Printr-o călătorie de timp te afli în biroul gol al secretarului PCR Iosif Uglar, ieșit în pauză de masă la Cantina Partidului din curte, pauză care durează de obicei cam o oră.

Misiunea echipei este să adunați cât mai multe informații cu putință, să obțineți documente compromițătoare care aduc la lumină secretele ferite ale partidului. Un lucru, însă nu a fost luat în calcul, ușa încăperii s-a închis peste voi, iar într-o oră, până la revenirea secretarului trebuie să ieșiți. Are obiceiul să invite după masă pe băieții cu ochii albaștri, adică cei de la securitate, la o cafea adevărată din import. Siguri că nu vreți să ajungeți în mâinile lor”, transmit organizatorii.

Jocul va avea loc începând cu 15 iulie, pe bază de rezervare.

Pentru a fi la curent cu detalii despre eveniment, urmăriți pagina de Facebook History Escape Room – Muzeul Jud. Satu Mare / Szatmár Megyei Múzeum

Un comentariu

  1. Driver S. Răspunde

    Unde a ajuns acest gunoi de Uglar, cacama si pe mormantul lui.
    Uglar.. Uglar maga itt nekem nem ugrál.
    Dumnezeu sa ierte pe paznic de la acel lac de pescuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.