PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE FOTO. Carambol în România: 50 de maşini implicate într-un accident

UPDATE. Caramabol pe Autostrada Soarelui. Peste 50 mașini au fost implicate într-un accident în lanț pe drumul spre mare, traficul fiind blocat. Două persoane sunt rănite.

Potrivit celor mai recente informaţii, au fost implicate 55 de maşini, în care se aflau, în total 155 de persoane. După cum arată primele date, ar fi patru zone de carambol.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Şi zeci de echipaje de pompieri şi medici intervin la faţa locului – din Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Bucureşti.

16 persoane transportate la spital, din care 5 copii și 11 adulți. Alte 8 persoane au fost asistate la fața locului.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul s-a produs în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, una dintre persoanele rănite fiind încarcerată.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de mașini pe mai mulți kilometri.

Șoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.