PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Elevă lovită pe trecerea de pietoni de la Colegiul Economic

Elevă lovită pe trecerea de pietoni de la Economic. Un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei tinere a avut loc în această dimineaţă pe trecerea de pietoni din faţa liceului Economic din municipiul Satu Mare. Mai exact, tânăra a fost accidentată pe trecerea semaforizată.

„La ora 09.25 Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Satu Mare.

Din primele cercetări efectuate la fata locului, polițiștii au stabilit faptul ca un bărbat, de 38 de ani, din județul Tulcea, aflându-se la volanul unui autoturism nu ar fi observat culoarea roșie a semaforului aflat in funcțiune la trecerea pentru pietoni de pe strada Henry Coandă colț cu Corvinilor și ar fi acroșat o tânăra, de 16 ani, din Satu Mare, care se afla in traversarea drumului public pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător și pe culoarea verde a semaforului electric aflat in functiune.

In urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

In cauza cercetările continua in cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.