Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Elevă lovită pe trecerea de pietoni de la Colegiul Economic

Elevă lovită pe trecerea de pietoni de la Economic. Un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei tinere a avut loc în această dimineaţă pe trecerea de pietoni din faţa liceului Economic din municipiul Satu Mare. Mai exact, tânăra a fost accidentată pe trecerea semaforizată.

„La ora 09.25 Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Satu Mare.

Din primele cercetări efectuate la fata locului, polițiștii au stabilit faptul ca un bărbat, de 38 de ani, din județul Tulcea, aflându-se la volanul unui autoturism nu ar fi observat culoarea roșie a semaforului aflat in funcțiune la trecerea pentru pietoni de pe strada Henry Coandă colț cu Corvinilor și ar fi acroșat o tânăra, de 16 ani, din Satu Mare, care se afla in traversarea drumului public pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător și pe culoarea verde a semaforului electric aflat in functiune.

In urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

In cauza cercetările continua in cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

13 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Ăștia care veci se grăbesc și nu reușesc să observe nici semaforul, nici pietonul i-aș pune 6 luni să circule pe jos. Fără mașină, fără taxi. Cum plm nu poți observa un copil care trece acolo? Și mai erau unii care comentau că nu trebuie acolo semafor că se aglomerează. Păi sigur se aglomerează dacă și la budă unii merg numai cu mașina! Că altfel nu mai are farmec?😱🤔🤯🤮😲

    • Unguru Răspunde

      frustrat ca nu ai masina ?

      • altu fără bmw Răspunde

        Nu. Dacă nu am un sicriu de beemveu cu volan pe dreapta atunci crezi că nu ma nici mașină? Eu greu cu limbul român la unii! Dar îți doresc ca vreunul din ăsta care se grăbește către treba sa imaginară să te calce pe trecerea de pietoni. Fii sigur că eleva traversa pe verde. Ce mai trebuie ca unii ca ăsta să observe că alții traversează? Ne plângem că orașul este aglomerat dar am uitat cu desăvârșire că se poate merge și pe jos.

    • a Răspunde

      Intreb, nu dau cu parul… soferul a accidentat usor.. o fi fost verde la sofer? Sau un galben nenorocit..

      • România Răspunde

        Avea roșu șoferul dar “nu a observat”. Adică ceilalți de lângă el din trafic se opresc și el nu. Păi ce să spună de fapt? Îs amețit?

  2. Poleitul Răspunde

    Foarte bine precizat de “altu fără bmw” eu a-și interzice mașinile în interiorul orașului, biciclete, zone verzi nu betoane și asfalt să crăpăm de cald ce e…
    “Unguru” să meargă în Ungaria că acolo sigur primește lămuriri concrete dacă aici se tot bagă de seamă, o fi fost el primul la incident … :)))

    • zz Răspunde

      Da sigur, “biciclete, zone verzi”… hahaha mai viseaza un pic… Chiar asta isi doreste fiecare proprietar SUV si masini de lux din oras… biciclete si trotinete pe camp.

  3. Nimeni Răspunde

    O observatie as avea de facut. In momentul accidentului eram si eu in coada de masini formata, la un moment dat ajunsese pana la capela de la cimitirul de pe Botizului si asta intr-un timp foarte scurt. Soferul zice ca nu a observat semaforul, probabil ca e asa, fiind din Tulcea; evident ca nu are nicio scuza. Ceea ce vreau sa zic este ca fiind atat de multi soferi creste probabilitatea ca unii sa nu fie atenti la trafic iar asta implica ca si pietonii care traverseaza regulamentar sa fie cu ochii-n patru pentru ca de viata lor este vorba cand o fac. E un sfat pe care-l dau pentru ca un plus de atentie rezolva niste posibile consecinte total neplacute, chiar fatale uneori.

    • joliku Răspunde

      Ai mare dreptate, trecere semaforizata, sa vezi ce curajosi sunt la cele nesemaforizate, nici nu ii inteteseaza ca tu esti la un metru doi de zebra, multi sar pe zebra fara nici unpic de vigilenta.

      • altu fără bmw Răspunde

        Îți recomand să circuli puțin pe jos prin oraș și să încerci să traversezi de preferință pe la treceri de pietoni nesemaforizate. Să vedem câte secole îți ia până vreunul îți acordă șansa să traversezi. Își spun eu că după 10 minute de așteptare și tu te vei sătura să tot aștepți și probabil și despre tine va scrie vreun comentac pe aici că te-ai aruncat fără să te asiguri. Este foarte mare indisciplina atât la șoferi cât și la pietoni. Dacă nu ne respectăm între noi în trafic eu mă mir că sunt DOAR atâtea accidente și nu mai multe. Sincer. Dar dacă în oraș s-ar respecta măcar viteza legală multe (dacă nu toate) accidentele ar putea fi evitate. Sunt mulți șoferi de asemenea care se aruncă tot așa cu capul înainte și dacă au prioritate merg și dăi bătaie și nu judecă că celălalt chiar dacă nu are prioritate (să zicem) îi poate tampona sau chiar mai rău. E cald, unii nu sunt atenți etc., etc. Ce câștigăm dacă circulăm prin oraș de parcă am fi pe Spa-Francorschamps sau Maranello???

  4. Nicusor Răspunde

    Prea multe masini in orasu’ asta jegos. Nici nu mar mir la cati oameni obezi vad in oras. Si copii de 10-12 grasi .Ii pacat. Mai umblati si pe jos sau cu bitza oameni buni

    • zz Răspunde

      Ai dreptate. Oameni obezi ingrasati cu furaje ala kauflanf si lidl. In curand va fi un dezastru in regiune, ceea ce priveste sanatatea generala a populatiei.

      • ... Răspunde

        Nu știi că toți sunt eroi și comandă fast-food pe rupte? Apoi în curând vom da cu capul de pereți din cauza avalanșei de cardiaci, diabetici sau chiar bolnavi psihici din cauza izolării prelungite. Dar cu asta nu se ocupă nimeni pentru că nu prezintă interes. Important e care variantă trebuie să apară în brekingnius. Spuneți ce va veni după lambda? Și când se termină alfabetul grecesc faceți și voi ca la frățiile americane gen gamma-teta-epsilon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.