PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Sătmăreanca Ioana Călin premiată la Cannes, în cadrul Galei I Success Awards

Sătmăreanca Ioana Călin a dus din nou numele județului Satu Mare pe covorul roșu. Ea fost premiată, weekendul trecut, la Cannes în cadrul Galei I Succes Awards. Creatoarea fabuloaselor rochii de mireasă a primit premiul ,,Best Bridal Brand”.

În cadrul evenimentului din 9 iulie 2021, găzduit de impresionanta Vilă Forbes din Cannes, au fost recompensați pentru meritele lor oameni de afaceri importanţi din Emiratele Arabe, Rusia, Franţa, Anglia, Germania, Italia, Spania, Suedia şi România, antreprenori  care au adus inovație în business, staruri internaționale care și-au câștigat rolul de lideri ai unor generații întregi, influenceri urmăriți de milioane de admiratori şi artiști de talie mondială, scrie Libertatea.

După 9 ani de evenimente în România, anul acesta ne-am extins pe plan internațional cu scopul declarat de a face din această gală un eveniment de referință la nivel global. Vrem și, iată, reușim să promovăm oameni de succes din toată lumea pentru inovația adusă în business și să le oferim experiențe inedite într-un cadru de networking exclusivist”, au declarat Oana Irimia și Flavia Covaciu, fondatoarele brandului I Success.