Ultima actualizare: azi, 20:48
Locale

FOTO. Sătmăreanca Ioana Călin premiată la Cannes, în cadrul Galei I Success Awards

Sătmăreanca Ioana Călin a dus din nou numele județului Satu Mare pe covorul roșu. Ea fost premiată, weekendul trecut, la Cannes în cadrul Galei I Succes Awards. Creatoarea fabuloaselor rochii de mireasă a primit premiul ,,Best Bridal Brand”.

În cadrul evenimentului din 9 iulie 2021, găzduit de impresionanta Vilă Forbes din Cannes, au fost recompensați pentru meritele lor oameni de afaceri importanţi din Emiratele Arabe, Rusia, Franţa, Anglia, Germania, Italia, Spania, Suedia şi România, antreprenori  care au adus inovație în business, staruri internaționale care și-au câștigat rolul de lideri ai unor generații întregi, influenceri urmăriți de milioane de admiratori şi artiști de talie mondială, scrie Libertatea.

După 9 ani de evenimente în România, anul acesta ne-am extins pe plan internațional cu scopul declarat de a face din această gală un eveniment de referință la nivel global. Vrem și, iată, reușim să promovăm oameni de succes din toată lumea pentru inovația adusă în business și să le oferim experiențe inedite într-un cadru de networking exclusivist”, au declarat Oana Irimia și Flavia Covaciu, fondatoarele brandului I Success.

13 comentarii

 1. Nagasaky Răspunde

  Felicitari!!!

 2. Unguru Răspunde

  ” influenceri urmăriți de milioane de admiratori ” – mai avem un pic si o dam in manele

  • ... Răspunde

   Eu zic că asta deja seamănă cu un fel de biznis-afacere cu parașute gen surorile Gabor de prin Dubai. Au zis și ei că ce să vină acasă dacă toți îs prin zonă pe acolo. Îmbinarea utilului cu plăcutul. Asta s-a întâmplat.

 3. mae Răspunde

  e buna tipa

  • Satmarean Răspunde

   IOANA CĂLIN e fată serioasă, lăsati papagalilor ieftini comentariile. Prima data edificativă si apoi comentați.

   • ... Răspunde

    Așa o fi. Dar știi cum se spune despre cineva care se amestecă cu tărâțe. Și cam mulți porci frecventează astfel de evenimente wow. Dar să nu am dreptate. Eu aș fi cel mai bucuros, sincer.

    • Sâcă Răspunde

     Păi cum să nu ai tu dreptate.?..științific vorbind…acolo ești și tu printre papagali …ca de obicei. ….

     • Sâcă

      Vorbesc singur cu oglinda. Hmmm.🤔🤔🤔
      Oare mi-am luat tratamentul???
      Nu mă bagă nimeni de seamă și încerc să performez online. Mare gaură în cer mai sunt!

   • Papagal Răspunde

    Citeste invers. Boule.
    ALUPIGUS
    Esti bine acum? 🤣

 4. AziNu Răspunde

  Asta e genu de trafic de carne vie legalizata, pentru barosani 😉 Asa visa sa ajunga Oana Zavoranu. Zic ca doar visa, pt ca aia o expirat inainte sa se lanseze . Am stat vreo 2 minute sa imi amintesc cum o cheama pe zavoreanca aia

 5. Papagal Răspunde

  Dejeaba, buna gacica.
  Ias da o **** chiar doua.

 6. ... Răspunde

  @Sâcă dragul mamii. Te rog intră pe feisbukul lui tanti cum am făcut și eu și poți viziona filmarea cu evenimentul. După ce ai făcut asta poți să tragi concluzia ta proprie sau să comentezi. Dar până atunci ciocu mic și joc de glezne.
  PS. Ca să nu ai speranțe deșarte, are și soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.