PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Tânărul dispărut în balastiera Apa nu ştia se înoate. Se distra cu prietenii pe hidrobicicletă

Tânărul dispărut în balastiera Apa nu ştia se înoate. Sorin, în vârstă de 22 de ani din Seini, se afla cu prietenii la balastiera Apa. La un moment dat, el cu prietenii, au ieşit pe apă cu o hidrobicicletă. Sorin nu ştia să înoate şi la un moment dat, în condiţii încă declare, a căzut în apă. El era la distracţie împreună cu mai mulţi prieteni.

Astăzi, în jurul orei 19:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane, posibil decedată, în balastiera Apa.

Băiatul, în vârsta de 22 de ani, din Seini, se alfa cu hidrobicicleta când a căzut în apa sub privirile prietenilor, care au încercat să îl salveze, dar fără rezultat.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor.

De mai bine de 2 ore pompierii militari caută trupul băiatului.

În sprijin, au fost solicitați de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj 4 scafandrii militari care mâine dimineață, vor suplimenta forțele pentru căutarea băiatului.

Sursa: ISU Satu Mare