Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

FOTO. Tânărul dispărut în balastiera Apa nu ştia se înoate. Se distra cu prietenii pe hidrobicicletă

Tânărul dispărut în balastiera Apa nu ştia se înoate. Sorin, în vârstă de 22 de ani din Seini, se afla cu prietenii la balastiera Apa. La un moment dat, el cu prietenii, au ieşit pe apă cu o hidrobicicletă. Sorin nu ştia să înoate şi la un moment dat, în condiţii încă declare, a căzut în apă. El era la distracţie împreună cu mai mulţi prieteni.

Astăzi, în jurul orei 19:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane, posibil decedată, în balastiera Apa.

Băiatul, în vârsta de 22 de ani, din Seini, se alfa cu hidrobicicleta când a căzut în apa sub privirile prietenilor, care au încercat să îl salveze, dar fără rezultat.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor.

De mai bine de 2 ore pompierii militari caută trupul băiatului.

În sprijin, au fost solicitați de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj 4 scafandrii militari care mâine dimineață, vor suplimenta forțele pentru căutarea băiatului.

Sursa: ISU Satu Mare

 

16 comentarii

  1. Nagasaky Răspunde

    In Balastiera Apa au murit multe persoane. Cate mai trebuie sa moara pana o sa priceapa tot omul ca e periculos acolo??? Chiar daca stii sa inoti. Grija mare!

  2. cazma Răspunde

    E trist dar cei care închiriază aceste hidrobiciclete oferă veste cum e obligatoriu în toată lumea asta?

    • no comment Răspunde

      Am înțeles că pe hidrobicicletă erau 4 tineri, nici unul nu purta vestă de salvare când doar unul dintre cei 4 știa să înoate !!!!, ascultau muzică la volum mare, consumau alcool pe lac (bere) iar aista (neștiind să înoate !!!!) a sărit de capul lui în lac!!! No comment.😱🤔🤯😲😭🤮

  3. cârcotaş Răspunde

    Pe lac sau şosele lipsa de educaţie poate cauza moartea. Aceşti tineri nu conştientizează pericolul pentru că nu au băgat la cap învăţăturile elementare ale umanităţii acumulate în subconştientul colectiv în mii de ani traduse în instinctul de conservare şi conştientizarea pericolului. (Şi gazela fuge de leu chiar dacă-l vede prima dată). De şcoală ce să mai zic…De educaţia primită-n familie la fel…
    Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  4. Vlad Tepes Răspunde

    In primul rind cei ce inchiriaza hidrobiciclete, obligatoriu trebuie sa dea veste de salvare fiecarui client.
    Daca n-au facut, poarta o parte din responsabilitate
    In al doilea rind, cu siguranta n-a sarit in apa in mod constient, asta din simplul motiv ca unul care nu stie inota are o frica teribila de apa.
    Poate a cazut accidental in timp ce se prosteau in ambarcatiune sau poate ar trebui investigat daca nu a fost impins de careva din colegi…tot din prostie !

  5. ... Răspunde

    @Vlad Tepes. Nu vreau să fiu sarcastic dar cam așa funcționează selecția naturală. Păcat de viața asta irosită dintr-o prostie. În ce privește responsabilitatea celorlalți mai mult ca sigur așa o fi dar ca de obicei în țara asta după minuțioase cercetări se va ajunge la concluzia că mortul e de vină. Doar nu o să tragem la răspundere pe vinovat??? Minunată țară bananieră.

    • Vlad Tepes Răspunde

      De aceeasi parere.

    • ,,, Răspunde

      Sunte-ti liber sa emigrati cand doriti dumneavoastra spre o tara mai educata, unde nu sunt banane. Bafta.

      • ... Răspunde

        Nu poc because ați ocupat deja de 10 ani toate locurile de sub pod. E un accident și un eveniment nefericit care foarte simplu putea fi evitat. Te-ai trezit și tu rănit în orgoliul tău de driopitec. O tempora, când puteai singur culege banana de pe copacul tău propiu! Te rog TU să emigrezi și să nici nu vii înapoi! De preferat într-o țară care are destulă banană pentru poftele tale.

        • ,,, Răspunde

          Nu am eu de ce sa plec deoarece eu nu am frustrari ca dumneavoastra si nu ma plang, incerc sa muncesc si sa contribui in societate, in schimb dvs sunteti nefericit aici si considerati ca altii sunt de vina pentru neajunsurile proprii, de aceea am sugerat ca poate in alta parte ar fi mai bine pentru dvs, intr-un loc unde societatea este pe placul personal.

          Si asta cu ” nu pot ” e vrajeala maxima, poate incepeti sa va asumati pozitia dvs in universul in care traiti. Va spun eu ca daca doriti ceva puteti sa aveti acel lucru, doar trebuie lasat la o parte vaicarelele astea de “nu se poate ” , “altii sunt rai”, “altii au noroc” , “tara de banane” etc.

          • ...

            Eu am impresia că tu ai grave neajunsuri în cunoașterea limbii române. Altfel nu concep cum Dumnezeu ai ajuns la concluzia ta iepocală. Nu eu sufăr de ceva ci neisprăviții ăia de pe hidrochestie care cred că trăiesc forever și toate așa sunt cum vor ei. Asta până la proba contrarie. Ocupă-te de treaba ta, Din câte se pare momentan șomezi de vreme ce ai timp de debitat aberații. Eu măcar știu că sunt în concediu.

          • ...

            Încă un lucru @multe virguli. Din ce ai scris tu acolo eu nu am pomenit absolut nimic. Nu știu de unde crezi că asta e poziția mea. Din contră, sunt de acord cu tine. Dar ăia patru beți pe hidrobicicletă cred că s-au crezut deștepții plajei. Repede le-a venit factura! Dar măcar acum de s-ar învăța minte ăia care au mai rămas în picioare!!!

    • Sâcă Răspunde

      @….. Ești in concediu.? ….concediu prelungit omule cu origini pe la psh. Asta denotă din comentariile tale de zi cu zi pe orice temă , cu oricare din replicile tale bolnave..

      • ... Răspunde

        Noroc că nu am legături de nici un fel cu tine. Bolnav ești și bolnav rămâi. Ce ar fi să mă lași în pace? Problema ta se poate rezolva în Micro16 la centrul de sănătate mintală.

  6. satmarean Răspunde

    Mai da si da de lucru la altii duminica. …, din pacate se intampla rar ::)

  7. Hitler Răspunde

    orcum era un fraier!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.