PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Radu Panait trage un semnal de alarmă: Lucrările la Centură decurg îngrijorător de încet

Deputatul USR PLUS de Satu Mare, Radu Panait trage un semnal de alarmă cu privire la lucrările de la Centura municipiului Satu Mare, spunând că acestea ”decurg îngrijorător de încet”. Pe șantier Centurii a fost prezent astăzi secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor.

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de Radu Panait:

,,Lucrările de la șoseaua de centură a municipiului Satu Mare decurg într-un ritm îngrijorător de încet, motiv pentru care l-am adus pe șantier pe secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Horațiu-Lucian Cozma. Alături de el și de colegii mei, subprefectul Lavinia Kiss și senatorul Alexandru Robert Zob am efectuat o vizită pe șantier și am cerut să se depună toate eforturile necesare în vederea urgentării lucrărilor. Vorbim despre o lucrare de 19,54 de km, începută în anul 2018!

Șoseaua de centură este un obiectiv mult prea important pentru municipiul nostru. Odată cu finalizarea acesteia o bună parte din traficul din oraș va dispărea deoarece știm cu toții, în mare măsură traficul este creat de numărul mare de tiruri care tranzitează municipiul”.