Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Radu Panait trage un semnal de alarmă: Lucrările la Centură decurg îngrijorător de încet

Deputatul USR PLUS de Satu Mare, Radu Panait trage un semnal de alarmă cu privire la lucrările de la Centura municipiului Satu Mare, spunând că acestea ”decurg îngrijorător de încet”. Pe șantier Centurii a fost prezent astăzi secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor.

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de Radu Panait:

,,Lucrările de la șoseaua de centură a municipiului Satu Mare decurg într-un ritm îngrijorător de încet, motiv pentru care l-am adus pe șantier pe secretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Horațiu-Lucian Cozma. Alături de el și de colegii mei, subprefectul Lavinia Kiss și senatorul Alexandru Robert Zob am efectuat o vizită pe șantier și am cerut să se depună toate eforturile necesare în vederea urgentării lucrărilor. Vorbim despre o lucrare de 19,54 de km, începută în anul 2018!

Șoseaua de centură este un obiectiv mult prea important pentru municipiul nostru. Odată cu finalizarea acesteia o bună parte din traficul din oraș va dispărea deoarece știm cu toții, în mare măsură traficul este creat de numărul mare de tiruri care tranzitează municipiul”.

25 comentarii

  1. Smile Răspunde

    Poţi să îl aduci şi pe Drulă, anul ăsta nu se va da în circulaţie, poate doar anumite porţiuni, dacă se vrea, o constatat şi deputatul zero că firma o lălăie cu lucrările.

    • Mircea Răspunde

      Nu îți este rușine , mincinos, nesimțit tu vorbești ateu îndrăcit , voi care distrugeți țara cu proiecte pentru gay și lezbiene .
      Poate rămâi însărcinat de două ori și ți se termină mandatul. Mâncate-ar viermii de ordinar, profesor de muzică, sectist cu urino terapie .

      • Lol Răspunde

        Ești prăjit…

        • ... Răspunde

          Mda. Singurul lucru ce nu pricep este că ăștia cu #-ul atacă virulent pe oricare care nu gândesc cum vor ei, ba ciuma roșie, ba ciuma galbenă apoi când e vorba de unul de-al lor imediat zici că sunt spălați pe creier. Deci nu e voie, #nemsobod să-i critici pe ai lor. Ăștia estem infailibil, perfecto!🤔😱🤯😤🤮😲😲😲 Măi fraților, voi cu toții trăiți într-o realitate paralelă! Paralelă de tot și cu tot!

  2. Radu Cristescu Răspunde

    Deputatul ZERO se implică și totul va fi bine!

  3. ... Răspunde

    Toate forțele sunt canalizate pe sediul Prefecturii. Altă investiție aiurea în loc să se ocupe cu ce trebuie aruncăm banii pe clădire și la predare vom vedea ce idee minunată a avut cineva. Vor fi ceva-ceva busculade acolo mai ceva ca cele de la Burdea!

  4. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Rezolvă ciurdarul Romică Pop?

  5. ciprian Răspunde

    Ne-ai umplut de sange, ne spui ceva arhicunoscut de catre cei nu stiu cate mii de satmareni…in Romania condusa de voi si ceilalti toate merg aiurea, asa ca MUCLES

  6. x-ulescu Răspunde

    desi insusi premieru ca ..catu a vizitat santieru ?? nuuuu se poateee !!!..au mai uitat ceva stalpi ??

  7. john Răspunde

    NIMIC NOU SUB SOARE, O SLEAHTA DE INCOMPETENTI !!!!

  8. Ghitza Răspunde

    Va fi mai repede gata podul construit de Strabag.

  9. m Răspunde

    Cred că am luat-o razna iremediabil!L-au adus pe un țânc de câțiva ani peste majorat să se exprime despre ce?Radu Bud,m-ai ai mândrie de codrean???Taci,taci,fiti-ar tăcutul de …sănătate!!!Cum dracu puteți,măi liberalilor să acceptați asemenea gugumănii…De altfel am văzut o activitate întreruptă pentru că a intrat pe poarta prefecturii un alt mare necunoscut-cică secretar de stat prin MAI…Altfater,Bud..voi m-ai aveți un dram de mândrie locală?Lumea vă cunoaște,vă știu părinții…chiar nu mai aveți rușine???

  10. ... Răspunde

    Pentru necunoscători. Ceva similar a fost început la Bacău în 2004, adică centura de ocolire a orașului dar un proiect mai mare puțin. Tot așa cu termen de terminare 18 luni. A fost predat circulației acum o săptămână sau două, deci după 17 ani !!!! Voi nu trăiți în România? Data viitoare să fiți mai atenți unde puneți ștampula pe buletinul de vot. Nu vă spun eu pe cine să votați dar fiți mai cumpătați și judecați la rece. Pentru că uzere este exact un fâs și un zero barat. Eu v-am spus încă din campanie. Singurul câștig pe moment este că puiul de frontierist-securist excandidat la președinția județului s-a dat la fund. Restul văd că tot încearcă să ne vândă gogoși și pielea ursului din pădure în continuare.

  11. Altu Răspunde

    Era ceva nou dacă spunea că va fi gata anul acesta, că se va întârzia câțiva ani,e ceva normal. Trebuie să fii naiv rău ( să nu spun vorbe mai grele)să crezi în spusele autorităților române.

    • ... Răspunde

      @Altu, nu știu dacă ai observat dar nici pomeneală de despăgubirea celor cu terenuri. Acum nu intru în detalii cum au fost ei împroprietăriți dar legal sunt deținători de terenuri. Oare cât mai trebuie să aștepte? Că din 2014 tot așteaptă! Mă gândesc că dacă ar ieși la demonstrație și să-și ceară banii acest minunat stat polițienesc una-două ar scoate în stradă jandarmii și i-ar sălta și amenda! Vă bateți joc măi oameni buni de cetățenii onești! Din păcate nu e nimic nou. Mă gândesc că de ar fi terenul vostru despăgubirea era de mult acordată și cheltuită. Așa în schimb ……🤔😱🤯🤮

  12. Beny Răspunde

    Cel mai mult castiga Cozma și Romeo Pop care au închiriat utilaje la italieni. Cu cât întârzie investiția, cei doi încasează mai mult

  13. Lili Răspunde

    Mergeti toti la centura precum credinciosii la moaste …..
    Cereti fostului ministru Dan Sova poate va inchiriaza cortul in care vroia sa stea ca sa fie gata autostrada spre Brasov.
    Nea Radu, i-ati tastatura si canta la alta masa ca ti se vad penele (de pasare nu de principal partid)!

  14. Radu Creț Răspunde

    Panait le rezolvă pe toate!

  15. Satmareanul Răspunde

    Panait asta e dus rau de tot cu pluta si pe pluta, adica ne explica noua care e rolul parlamentarului iar apoi face fix invers … este un incompetent la fel ca toti parlamentarii satmareni care nu fac nimic pentru Szatmar … doar interesele proprii … asa cum si parlamentarii UDMR doar interesul lor in agricultura si ferme … asa si Panait care va fi cred primul barbat care va da nastere unui plod numit … Radu Mami … Raducule :)))

  16. radical2 Răspunde

    Nicio sansa sa se finalizeze in acest an. Cine zice asta, face o gluma buna :))).

    • ... Răspunde

      Aici sunt de acord cu tine. La început am estimat minim 5 ani pentru proiect. Țin minte că unii au sărit cu gura pe mine atunci. Se pare că o să am dreptate. Urăsc asta pentru că orașul are nevoie urgentă de folosirea acestei centuri de ocolire. Ne inundă la propriu tirurile.

  17. ... Răspunde

    @radical2. Eu nu fumez deloc. Încearcă să accepți că unii au altă părere decât a ta. Nimeni nu este purtătorul adevărului absolut, mai ales unii din ăștia care acum se cred noii ideologi demiurgi. Probabil mai ții minte cum era înainte de 89. Erau unii și erau ceilalți. Mai ții minte la ce a condus această abordare?

  18. Vasile Dragos Răspunde

    USR PLUS ciuma pop onarilor in România….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.