PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Cel mai cunoscut vlogger poliţist NU recomandă Dacia Duster. Accidente cu morţi

Cel mai cunoscut vlogger poliţist din România, Tavi Perţea, nu recomandă achiziţionarea autoturismelor Dacia Duster. El a rămas impresionat după ce patru oameni au murit într-un Duster ce s-a răsturnat. Recent, la Sibiu, a avut loc un accident tot cu patru morţi. Toţi morţii erau în Duster.

“Mi-am schimbat maşina şi am vrut neapărat să iau un model mai mare, de tip SUV. Dar nu am inclus pe lista mea şi DACIA DUSTER deoarece am rămas marcat de o experienţă din cariera mea de politist rutier. Am avut un accident rutier în care a fost implicat un autoturism DACIA DUSTER şi în urma căruia au decedat toţi pasagerii. Experienţa m-a determinat pe mine să nu-mi cumpăr niciodată DACIA DUSTER, dar acest lucru nu trebuie să vă influenţeze pe voi într-o eventuală decizie, deoarece eu sunt subiectiv fiind implicat direct în accident. Fiecare decide ce masina e mai buna pentru el”, a transmis Tavi Perţea.

O familie întreagă, moartă într-un Duster

O întreagă familie şi-a pierdut viaţa – părinţii, fiica şi ginerele – după ce maşina în care se afla, Dacia Duster, a aterizat într-un şanţ, izbindu-se de o conductă de beton. Totul s-a întâmplat la Beiuş, în 2018.

Maşina s-a dat peste cap. La volanul autoturismului Dacia Duster se afla un barbat de 49 de ani. Lângă el în malină pe locul din dreapta se afla soţia lui de 48 de ani, iar pasagerii din spate erau fiica lor de 25 de ani şi ginerele lor.

Patru morţi în Duster, la Sibiu

Patru persoane și-au pierdut viața vineri dimineață, 24 iulie 2021, în urma unui grav accident produs în Sibiu. Șoferul unei mașini în care se aflau încă trei oameni nu ar fi acordat prioritate și s-a izbit de un autocamion. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Potrivit ISU Sibiu, accidentul a avut loc vineri pe Calea Șurii Mici la intersecția cu DN7H.

„Vorbim despre un accident rutier deosebit de grav petrecut la ieșirea din Sibiu, zona aeroport. Din prime cercetări, șoferul autoturismului nu a acordat prioritate în intersecție, a intrat în TIR și a fost proiectat în alt vehicul. Vorbim de 4 victime decedate, toate se aflau în primul autoturism implicat în accident. E vorba de 4 adulți, 2 bărbați și 2 femei”, a spus Elena Welter, purtător de cuvânt ISU Sibiu.