PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

APEL UMANITAR. Peste 100 de copii din Sătmărel au nevoie de ajutor pentru a merge la școală

Asociația Stea din municipiul Satu Mare lansează un apel către sătmăreni: 105 copii din localitatea Sătmărel au nevoie de ajutor pentru a putea merge la școală. Ei au nevoie atât de haine, cât și de rechizite, mâncare… etc.

Redăm integral mesajul Asociației Stea:

105 copii din Sătmărel au nevoie de ajutorul tău ca să meargă la școală!
Ca să ne putem concentra pe educația lor, copiii au nevoie de pantofi și de haine noi. Un copil cu picioarele ude nu poate fi atent la ore, la fel cum un copil cu stomacul gol nu poate rezolva probleme la matematică.
Donează 99 de lei pentru educația unui copil din Sătmărel. Cu banii aceștia, noi le vom cumpăra un trening nou și o pereche de pantofi cu care să meargă la școală (59 lei pantofii, 40 lei treningul).
Din experiența noastră, e important ca cei 105 copii din Sătmărel să primească aceleași modele de pantofi și de treninguri și de asta avem nevoie de donația ta.
Noi o să ne ocupăm de restul: o să ne asigurăm că acești copii merg la școală și că nu au stomacul gol atunci când rezolvă probleme la matematică.
Mulțumim pentru distribuirea acestui mesaj și vă invităm să fiți parte din poveste, povestea unui nou început.
Donațiile se pot face și la Centrul de zi, situat pe Bdul Octavian Goga nr. 14, persoane de contact Cristina Bala și Diana Bretan.