Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

APEL UMANITAR. Peste 100 de copii din Sătmărel au nevoie de ajutor pentru a merge la școală

Asociația Stea din municipiul Satu Mare lansează un apel către sătmăreni: 105 copii din localitatea Sătmărel au nevoie de ajutor pentru a putea merge la școală. Ei au nevoie atât de haine, cât și de rechizite, mâncare… etc.

Redăm integral mesajul Asociației Stea:

🙋‍♂️105 copii din Sătmărel au nevoie de ajutorul tău ca să meargă la școală!
👟Ca să ne putem concentra pe educația lor, copiii au nevoie de pantofi și de haine noi. Un copil cu picioarele ude nu poate fi atent la ore, la fel cum un copil cu stomacul gol nu poate rezolva probleme la matematică.
🎫Donează 99 de lei pentru educația unui copil din Sătmărel. Cu banii aceștia, noi le vom cumpăra un trening nou și o pereche de pantofi cu care să meargă la școală (59 lei pantofii, 40 lei treningul).
⏳Din experiența noastră, e important ca cei 105 copii din Sătmărel să primească aceleași modele de pantofi și de treninguri și de asta avem nevoie de donația ta.
📜Noi o să ne ocupăm de restul: o să ne asigurăm că acești copii merg la școală și că nu au stomacul gol atunci când rezolvă probleme la matematică.
💕Mulțumim pentru distribuirea acestui mesaj și vă invităm să fiți parte din poveste, povestea unui nou început.
👀Donațiile se pot face și la Centrul de zi, situat pe Bdul Octavian Goga nr. 14, persoane de contact Cristina Bala și Diana Bretan.

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Da sigur,au mare nevoie de ajutor!!!Da părinții lor care iau alocația lunara pentru ei ce fac cu banii sau mai bine zis ce fac toată ziua,luna,anul ca NU VOR sa muncească nimic.Se găsește atâta de munca,mai ales acuma ,se poate munci și pe bani buni chiar cu ziua.Sunt curios câți din părinții lor au net pe telefon,fb,yt….și câte și mai câte descoperiri pentru a beli ochii și a nu merge la munca sa-ti câștigi traiul la copii.Se numește lene,putoare,iresponsabilitate.Dau la buci și fac copii sa ia alocații și sa nu muncească nimic,nici o palma de pământ nu cultiva sa pună niște cartofi fasole morcovi sa aibă ce băga la maț!!!Încurajați lenea,nemunca….credeți că dacă o sa primească bani,ajutoare o sa-și poarte pruncii la școală sau dacă acum o sa punem mana de la mana sa cumpărăm cele de trebuință sa poată pruncii sa inceapa scoala,se rezolva treaba?…hori de popă bat!!!Da-mi pită,da da-mi și clisă,da porodici,nu-mi dai????Da cuțit sa le tai,da nu ai putea sa mi le mesteci ca mi-e lene sa mestec…da muiati’s posmagii???!!!He,he,he când eram prunci ,,de-o șchioapă”la mama acasa munceam zilnic de dimineață până seara și în vacanta făceam banu,,la nopsam”si asa aveam bani sa ne cumpărăm uniforme și rechizite școlare!!!Am învățat sa ne prețuim părinții sa prețuim banul câștigat cu sudoare și truda și asa erau 90%din copii de la țara.
    Acum vor totul ,,de-a pomana”…de-aș avea pe cum n-am și de-aș mânca pe cum mi-e foame,tare bine ar hi”stau cât e ziulica de lunga și freacă laba cu călcâiul și io sa-mi rup mâinile muncind la patron sau oriunde aiurea și sa le dau lor,la putori!departe de mine.Daca ajut pe cineva o fac cu intelepciune nu arunc pita la putori!

    • H&R Răspunde

      Corect. Cum e ala, daca la cineva ii este foame si iti cere peste, mai bine invata-l cum sa pescuiasca. Sau de genul. Intradevar parinti sanatosi tun, apti de munca, dar Laci le sta in gat (“Laci a nyakaba ul” sau asa ceva).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.