PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Expo Industry Satu Mare a ajuns la final! Weekend de succes în Grădina Romei

Expo Industry Satu Mare a ajuns la final, după patru zile de succes în Grădina Romei. Unul dintre cele mai mari evenimente comerciale din județ a găzduit zeci de expozanți, delectându-i, totodată, pe sătmăreni cu super-concerte, prezentări de modă, bere de calitate și cu preparate speciale.

Timp de patru zile, expoziția companiilor importante din județul Satu Mare a adunat împreună peste 22 de companii din diferite domenii.  Totul s-a desfășurat într-un cadru organizat, dar relaxant, sub cerul liber, cu scop de socializare a companiilor între ele, cât și cu potențiali angajați, persoane interesate să-și găsească un loc de muncă. Expo Industry Satu Mare și-a propus să unească și să facă cunoscute cel puțin o parte de bază din aceste companii, iar acest lucru a putut fi fezabil în cadrul acestui eveniment de mare anvergură.

Un element de noutate a fost divertismentul pe care organizatorii și-au propus să-l aducă la acest eveniment, și anume o serie de concerte cu trupe precum: Taxi, Amadeus, Children of Distance sau Kalapács Band.

Imaginile vorbesc, însă, de la sine…

 

Toate imaginile, pe pagina de Facebook EXPO INDUSTRY SATU MARE