Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

FOTO. Expo Industry Satu Mare a ajuns la final! Weekend de succes în Grădina Romei

Expo Industry Satu Mare a ajuns la final, după patru zile de succes în Grădina Romei. Unul dintre cele mai mari evenimente comerciale din județ a găzduit zeci de expozanți, delectându-i, totodată, pe sătmăreni cu super-concerte, prezentări de modă, bere de calitate și cu preparate speciale.

Timp de patru zile, expoziția companiilor importante din județul Satu Mare a adunat împreună peste 22 de companii din diferite domenii.  Totul s-a desfășurat într-un cadru organizat, dar relaxant, sub cerul liber, cu scop de socializare a companiilor între ele, cât și cu potențiali angajați, persoane interesate să-și găsească un loc de muncă. Expo Industry Satu Mare și-a propus să unească și să facă cunoscute cel puțin o parte de bază din aceste companii, iar acest lucru a putut fi fezabil în cadrul acestui eveniment de mare anvergură.

Un element de noutate a fost divertismentul pe care organizatorii și-au propus să-l aducă la acest eveniment, și anume o serie de concerte cu trupe precum: Taxi, Amadeus, Children of Distance sau Kalapács Band.

Imaginile vorbesc, însă, de la sine…

 

Toate imaginile, pe pagina de Facebook EXPO INDUSTRY SATU MARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.