PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. AUR și-a deschis sediu în municipiul Satu Mare. George Simion, prezent la inaugurare

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a inaugurat, în această seară, sediul din municipiul Satu Mare. La eveniment a fost prezent și liderul formațiunii, George Simion.

Noul sediu AUR din municipiul Satu Mare se află pe strada Mihai Viteazul la numărul 12, fiind ’’lipit’’ de sediul UDMR. La inaugurare au fost prezenți copreședintele AUR, George Simion, deputații AUR Adrian George Axinia și Darius Pop, dar și fondatorul partidului, Marius Lulea.

Sediul a fost sfințit de protopopul ortodox de Satu Mare, Ioan Socolan, iar după sfințire, copreședintele AUR, George Simion, a luat cuvântul.

,,Mă bucur mult că am reușit să începem cu dreptul a doua etapă a proiectului nostru. Prima etapă a fost să avem un partid național, un partid creștin între primele partide ale țării și în Parlamentul României pentru că, de foarte mult timp, o voce românească grupată, puternică nu se mai auzea acolo unde trebuie să fie casa poporului. Acum avem datoria să înmulțim peste tot AUR, să înmulțim sentimentul unei politici cinstite și să unim românii. Să ducem mai departe nucleele AUR peste tot, în fiecare localitate. În tot județul trebuie să fim puternici, pentru că trebuie înlăturată politica asta care a dus România în dezastru timp de 30 de ani”, a declarat George Simion.

Toate declarațiile, în videoul de mai jos: