Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO/VIDEO. AUR și-a deschis sediu în municipiul Satu Mare. George Simion, prezent la inaugurare

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a inaugurat, în această seară, sediul din municipiul Satu Mare. La eveniment a fost prezent și liderul formațiunii, George Simion.

Noul sediu AUR din municipiul Satu Mare se află pe strada Mihai Viteazul la numărul 12, fiind ’’lipit’’ de sediul UDMR. La inaugurare au fost prezenți copreședintele AUR, George Simion, deputații AUR Adrian George Axinia și Darius Pop, dar și fondatorul partidului, Marius Lulea.

Sediul a fost sfințit de protopopul ortodox de Satu Mare, Ioan Socolan, iar după sfințire, copreședintele AUR, George Simion, a luat cuvântul.

,,Mă bucur mult că am reușit să începem cu dreptul a doua etapă a proiectului nostru. Prima etapă a fost să avem un partid național, un partid creștin între primele partide ale țării și în Parlamentul României pentru că, de foarte mult timp, o voce românească grupată, puternică nu se mai auzea acolo unde trebuie să fie casa poporului. Acum avem datoria să înmulțim peste tot AUR, să înmulțim sentimentul unei politici cinstite și să unim românii. Să ducem mai departe nucleele AUR peste tot, în fiecare localitate. În tot județul trebuie să fim puternici, pentru că trebuie înlăturată politica asta care a dus România în dezastru timp de 30 de ani”, a declarat George Simion.

Toate declarațiile, în videoul de mai jos:

9 comentarii

  1. Tineriada Răspunde

    De-asta a parcat Cacaraul pe loc de handicapati?

  2. H&R Răspunde

    Macar n-o sa fie departe de UDMR. Vecini buni.

    • Bucuresti Răspunde

      Doar sunt prieteni.

    • c-block Răspunde

      Mai asistat mai demult la începutul anilor 2000 fără să vreau la o discuție de afaceri și de interese între unul de la prm și unul de la udmr. Asta după ce au făcut spectacol la tribună ca la ușa cortului. Ce te miră? Nu e nimic nou doar se mai schimbă protagoniștii. AUR e mai cizelat puțin față de PUNR sau PRM. Nu m-aș mira dacă s-ar înțelege peste ceva vreme. Money talks.

  3. Cetateanul Răspunde

    Felicitari !

  4. a Răspunde

    Cu ce nu sunt eu – ROMÂN – SĂTMĂREAN- implinit. Nu ma identific cu osenii. Cred ca nici cei de pe Codru, nici cei de pe alte sate de ses,nu au nicio treaba cu osenii.
    Mai sunt si alti latini pe aici.

    • c-block Răspunde

      @a, din poza 4 se vede clar că cine-i român pe meleagurile astea e oșan și din poza 5 obligatoriu musai să ia lumina de la popa corespunzător și ortodox. Dă predecesorii erau toți greci catolici e ceva aspect mărunt. În asemenea ocazii tot mă gândesc oare cât costă un astfel de eveniment? Și cum e trecut pe chitanță, deparazitare? Iar restul românilor? Nu mai contează. Ca de atâtea ori, pe la noi ăla are dreptate care face gălăgie mai mare. Dar au mai fost și alții mari salvatori prin politică. Unde sunt ei acum? Dacă faci numai gălăgie și fără un substrat decât unul al tău ajungi invariabil în același loc și destul de repede. A se vedea și cazul PPDD.
      Și la ăștia dar și la usere “miroase” puțin a și altceva. Iar dacă acel altceva își bagă coada în politică nu e de bine. Vă las să ghiciți.

  5. Cetateanul Răspunde

    Maine dimineata cu totii vor merge la Negresti Oas si, dupa o dusca de palinca buna, si bine-cuvantati de prea-mult sfintitul DJ Sobolan, se vor vaccina la maratonul dia-sporilor organizat de martafoi fedorca!

  6. .... Răspunde

    Președintele AUR Satu Mare este Câcău!. Ce pretenții poti să ai ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.