PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Accidentul în care a fost implicat antrenorul Olimpiei, surprins de o cameră de bord

Accidentul în care a fost implicat antrenorul Olimpiei Satu Mare și familia sa a fost surprins de o cameră de bord, titrează Adevărul. Accidentul s-a produs la sfârșitul lunii trecute, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, după o coliziune între două maşini. În urma accidentului, patru persoane au avut de suferit, printre care şi o fetiţă de patru ani.

La mai bine de o săptămână de la acest accident rutier, produs pe raza satului Râul Vadului din Câineni, pe DN 7/E 81, au apărut pe reţelele de socializare imagini din momentul producerii impactului violent, surprinse de o cameră de bord a persoanei care a postat filmarea.

Din imagini se observă cum un autoturism Audi, care se îndrepta spre Vâlcea, la un moment dat, într-un mod inexplicabil, pătrunde pe contrasens, pe o porţiune de drum cu linie continuă, deşi nu se observă vreo intenţie de depăşire.

Înainte de a pătrunde pe contrasens, autoturismul Audi iese un pic în decor, pe partea dreaptă, iar apoi rulează lin pe contrasens unde se ciocneşte violent cu o altă maşină care circula regulamentar.

Sursa: Adevărul