Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

VIDEO. Accidentul în care a fost implicat antrenorul Olimpiei, surprins de o cameră de bord

Accidentul în care a fost implicat antrenorul Olimpiei Satu Mare și familia sa a fost surprins de o cameră de bord, titrează Adevărul. Accidentul s-a produs la sfârșitul lunii trecute, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, după o coliziune între două maşini. În urma accidentului, patru persoane au avut de suferit, printre care şi o fetiţă de patru ani.

La mai bine de o săptămână de la acest accident rutier, produs pe raza satului Râul Vadului din Câineni, pe DN 7/E 81, au apărut pe reţelele de socializare imagini din momentul producerii impactului violent, surprinse de o cameră de bord a persoanei care a postat filmarea.

Din imagini se observă cum un autoturism Audi, care se îndrepta spre Vâlcea, la un moment dat, într-un mod inexplicabil, pătrunde pe contrasens, pe o porţiune de drum cu linie continuă, deşi nu se observă vreo intenţie de depăşire.

Înainte de a pătrunde pe contrasens, autoturismul Audi iese un pic în decor, pe partea dreaptă, iar apoi rulează lin pe contrasens unde se ciocneşte violent cu o altă maşină care circula regulamentar.

Sursa: Adevărul

 

8 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Era drogat individul din audi ?Nu l-a impuscat inca nimeni ?

  2. Eu Răspunde

    Doamne fereste ! Nici sa te uiti nu-i bine.Speram sa reveniti cu stirii despre starea lor de fapt ! Ce se stie despre ei PortalSM ?

  3. zz Răspunde

    Aceasta e problema. Unii se consideră virtuosi și maeștri ai multitasking-ului. Își folosesc telefoanele mobile și conduc în același timp. Dar viața nu este un joc video, te joci cu viața altora, nu doar cu viața ta.

  4. Miliția Răspunde

    Trebuie introdus în codul rutier, suspendarea pe viață a permisului, în astfel de situație și nu numai. A alcoolului, a vitezei excesive și repeta ile, astfel încât bizonii, să stea acasă pt totdeauna, nu sa omoare pe alții.

    • Cetateanul Răspunde

      Oamenii isi vor face singuri dreptate . Legile stim noi pentru cine sunt …

    • altu fără bmw Răspunde

      De acord. Cum e și cazul de la mallul din Baia Mare cu accidentul în stația de autobus. Ăla nu știu cum a trecut examenul psihologic dar am o idee: $ și €.

  5. altu fără bmw Răspunde

    Ați urmărit o secvență din filmul documentar “Măgar am fost mare bizon am ajuns”. E foarte trist și se poate întâmpla oricui. Adică poți inclusiv muri pe șosea perfect nevinovat și conducând atent și regulamentar. Din cauza unuia ca ăsta!🤔😱😲🤮🥴😰
    Totuși aș fi curios să aflu de ce a derapat? A aprins o țigară? I-a scăpat molecularu’?🤔😲🤯 A schimbat postul de manele la radio???
    Eu la care fac faze din astea aș introduce obligatoriu examenul din nou la sală. În vest în multe locuri așa este. Pentru că or fi având el permis căpătat numai de el știe cum dar se vede că a uitat cu desăvârșire ce nu ai voie să faci la volan!😨
    Bine măcar că nu a omorât pe nimeni din neatenție!

  6. Nicusor Răspunde

    Apoi ma intreaba lumea de ce merg cu trenul la mare….Doamne Fereste…..
    Lumea a 3 a….soselele mortii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.