PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Grădiniță nouă la Beltiug. Adrian Cozma: ,,Susțin activ programele de dezvoltare rurală’’

Prezent la inaugurarea noii grădinițe din localitatea Beltiug, deputatul Adrian Cozma a declarat că susține activ programele de dezvoltare rurală, precizând că ,,satul românesc poate renaște doar prin implicare la toate nivelurile’’.

Redăm, mai jos, declarația deputatului Adrian Cozma:

,,A fost o bucurie să fiu prezent la inaugurarea grădiniței din localitate și îi mulțumesc domnului primar Bartok Ioan și îl felicit totodată pentru această realizare. Doar așa satul românesc poate renaște, prin implicare la toate nivelurile și aici se vede cel mai bine ce înseamnă investiții din fonduri europeni sau guvernamentale, așa cum e această frumoasă grădiniță.

Susțin activ programele de dezvoltare rurală, fie că vorbim de Planul Național de Dezvoltare Rurală-PNDR, finanțat de Uniunea Europeană sau cele guvernamentale așa cum este Planul Național de Investiții. Spațiul rural are nevoie de finanțare, satele românești au nevoie de utilități, de apă, asfalt și de spații pentru o educație de calitate. Felicitări tuturor celor implicați în acest proiect, succes grădinarilor și toate cele bune educatorilor și părinților!”