Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Grădiniță nouă la Beltiug. Adrian Cozma: ,,Susțin activ programele de dezvoltare rurală’’

Prezent la inaugurarea noii grădinițe din localitatea Beltiug, deputatul Adrian Cozma a declarat că susține activ programele de dezvoltare rurală, precizând că ,,satul românesc poate renaște doar prin implicare la toate nivelurile’’.

Redăm, mai jos, declarația deputatului Adrian Cozma:

,,A fost o bucurie să fiu prezent la inaugurarea grădiniței din localitate și îi mulțumesc domnului primar Bartok Ioan și îl felicit totodată pentru această realizare. Doar așa satul românesc poate renaște, prin implicare la toate nivelurile și aici se vede cel mai bine ce înseamnă investiții din fonduri europeni sau guvernamentale, așa cum e această frumoasă grădiniță.

Susțin activ programele de dezvoltare rurală, fie că vorbim de Planul Național de Dezvoltare Rurală-PNDR, finanțat de Uniunea Europeană sau cele guvernamentale așa cum este Planul Național de Investiții. Spațiul rural are nevoie de finanțare, satele românești au nevoie de utilități, de apă, asfalt și de spații pentru o educație de calitate. Felicitări tuturor celor implicați în acest proiect, succes grădinarilor și toate cele bune educatorilor și părinților!”

8 comentarii

  1. Ardeleanul. Răspunde

    No acuma ti-ai gasit locul , la gradinita.

  2. H&R Răspunde

    Cu masca cum ramane?

  3. radical2 Răspunde

    Asta e din PNDL? Cat a costat panglica?:)))

  4. ioana Răspunde

    Cozma, dute acasa! Esti prastie, esti oportunist, esti habarnist, esti mincinos, ca toata gasca ta, a vostra de mincinosi!

  5. Colegu" Răspunde

    Nu va este rusine sa promovati astfel de oameni ca si COZMA. Pai asta vine la deschiderea anului scolar????intrebati profesorii de la : Sc. Generala Ion Creanga sau Liceul Forestier, sa va spuna cine a fost INDIVIDU” ………………O PUSLAMA…..
    Ce sa faca el sarmanul pentru noi, ca nu stie nimic…..asta a invatat in scoala: NIMIC…..facultatea facuta …vai mamai ei(la FF)!!! avocat facut pe bani…ca multi altii dealtfel!!!! Un parvenit, un neica nimeni, un incult…..saracu!!!! nu poti discuta cu el decat despre timpul probabil…..
    si ce este cel mai trist vezi gudurandu-se pe langa el oameni capabili(dar cu un caracter groaznic)….ex: Dr. Pfau de la policlinica,….etc.

  6. Antal Răspunde

    PNL Satu Mare este acaparat de pedeliști și pesediști. PNL Satu Mare defilează cu Beny Kira și Samuel Țâțaș, cu Virgil Dragoș (șoferul lui Valer Marian) și Ciprian Bretan (lingăul lui Mircea Govor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.