PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Un pescar din județul vecin a doborât recordul național la crap

O partidă de pescuit pe lacul de la Cetariu i-a adus unui pescar din Oradea o captură impresionantă, titrează Bihoreanul. Daniel Barany (33 ani) a prins un crap oglindă cu o greutate de 37,78 kg, doborând recorul naţional la crap.

Daniel a povestit BIHOREANULUI că s-a dus la pescuit de vineri până duminică, iar peştele uriaş l-a prins în jurul orei 5 dimineaţa, în ultima zi.

,,Mă gândeam că-i mare când a tras, că într-un fel se simte la un peşte mic şi altfel la unul mare, dar n-aş fi crezut că va fi atât de mare. A trebuit să ne băgăm în apă după el, altfel nu se poate, şi după ce l-am scos am văzut că era cât lădiţa de crap, şi în lungime, şi în lăţime. Dacă era cu doi centimetri mai lung sau mai lat, nu încăpea”, a explicat pescarul.

Ca să poată scoate uriaşa captură din apă, Daniel a fost ajutat de camaradul său de pescuit, Ocsike Fodor-Nagy, dar şi de alţi pescari aflaţi pe baltă. Daniel spune că nu a avut niciun secret anume la această captură, folosind aceleaşi tehnici de pescuit pe care le practică mereu.