Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Un pescar din județul vecin a doborât recordul național la crap

O partidă de pescuit pe lacul de la Cetariu i-a adus unui pescar din Oradea o captură impresionantă, titrează Bihoreanul. Daniel Barany (33 ani) a prins un crap oglindă cu o greutate de 37,78 kg, doborând recorul naţional la crap.

Daniel a povestit BIHOREANULUI că s-a dus la pescuit de vineri până duminică, iar peştele uriaş l-a prins în jurul orei 5 dimineaţa, în ultima zi.

,,Mă gândeam că-i mare când a tras, că într-un fel se simte la un peşte mic şi altfel la unul mare, dar n-aş fi crezut că va fi atât de mare. A trebuit să ne băgăm în apă după el, altfel nu se poate, şi după ce l-am scos am văzut că era cât lădiţa de crap, şi în lungime, şi în lăţime. Dacă era cu doi centimetri mai lung sau mai lat, nu încăpea”, a explicat pescarul.

Ca să poată scoate uriaşa captură din apă, Daniel a fost ajutat de camaradul său de pescuit, Ocsike Fodor-Nagy, dar şi de alţi pescari aflaţi pe baltă. Daniel spune că nu a avut niciun secret anume la această captură, folosind aceleaşi tehnici de pescuit pe care le practică mereu.

6 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Ea:
    -Vezi să prinzi crap, dacă păstrăvul e prea scump!
    😁

  2. Dikma Răspunde

    Pescuitul la crap in lacuri private se poate numi orice, numa nu pescuit. Cheltuie toti mii si zeci de mii de euro pe echipamente ca sa prinda niste crapi deloc salbatici si sa-i elibereze . Daca-i duci pe somes se pierd toti cand prind un scobar de o palma

  3. comentator Răspunde

    “Megmondtam hogy boncolt csirkét hozzál, boncolt csirkét, bomcolt csirkét, boncolt csirkét!”👃👈🥴😜

    • IT Răspunde

      Nem volt bontott csirke bammeg. Értetted? Csak hal volt. De ekkora. Meg sör persze.

      • comentator Răspunde

        @IT. 😱😂😅😭😭. De akkor miből csinál az asszony rántott csirkét? Halból.

        • IT Răspunde

          Ha’ jo az is. Harcsapaprikas csak mi pontybol csinaltuk. Vagy csirkepaprikas csak mi halbol csinaltuk. Romaniaban elunk, mindenki eljen meg ahogy tud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.