PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LISTĂ. Peste 1.000 de sătmăreni sunt infectați cu COVID-19. Situația pe localități

Peste 1.000 de sătmăreni, infectați cu COVID-19. Situația pe localități. Peste 1.000 de persoane din municipiul Satu Mare  sunt infectate în acest moment cu COVID-19. PortalSM vă prezintă statistica pe localități, cu numărul persoanelor infectate și rata procentuală. Cel mai mare procent se află în localitatea Târșolț, toată zona Oașului este, de altfel, în carantină din cauza numărului mare de infectări. 

Municipiul Satu Mare a ajuns astăzi la o incidență a îmbolnăvirilor de Covid-19 de 3,46 la mia de locuitori, ceea ce duce la aplicarea măsurilor specifice prevăzute de Hotărârea C.J.S.U. nr. 42 din 09.09.2021 privind stabilirea şi aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul judeţului Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea infecțiilor generate de noul Coronavirus.

Astfel, după adoptarea Hotărârii de Guvern și aprobarea lor în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în restaurante, cafenele, cinema, locurile de joacă și în sălile de fitness vor avea acces doar persoanele care au certificat verde.

Citește și: