PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Unde este Poliția Rutieră?! O autoutilitară, pericol-public, surprinsă pe Lucian Blaga

Unde este Poliția Rutieră?! O autoutilitară, pericol-public, a fost surprinsă, sâmbătă seara, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Autoutilitara, înmatriculată în județul Sălaj, transporta peste limita admisă diverse fiere și obiecte specifice celor ce fac astfel de „colecții”.

Șoferii care se aflau în spatele autoutilitarei au fost speriați de mașină, mai ales când au văzut că încep să cadă obiecte din „muntele” de fiere.

„Cum se poate circula așa pe bulevardul Lucian Blaga?! Înainte să filmez le-a căzut o găleată. Tatăl meu și-a spart baia de ulei din cauza lor, după ce le-a căzut o bicicletă din autoutilitară, tatăl meu intrând aproape în șanț”, a transmis un cititor PortalSM

Cazul nu este singular, un caz asemănător având loc recent pe strada Botizului, iar astfel de mașini pot fi surprinse destul de des în municipiul Satu Mare, dar și în județ. Sătmărenii reclamă tot mai des astfel de autoturisme în trafic, iar în condițiile acestea nu rămâne să întrebăm decât: unde este Poliția Rutieră?!