PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Spitalul Județean, luat cu asalt de un grup de romi. O tânără a decedat

Scandal la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, după decesul unei tinere însărcinate. Zeci de persoane s-au adunat, astăzi după-masă, în fața unității spitalicești, fiind revoltați de faptul că tânăra ce a stat mai multe zile internată a decedat în cursul zile de azi.

Nervoși, zeci de persoane au forțat intrarea în curtea spitalului, iar la fața locului au fost trimise mai multe forțe de ordine. Oamenii s-au declarat revoltați de faptul că o tânără, în vârstă de 20 de ani, însărcinată, a decedat după mai multe zile petrecute în spital. Reprezentanții Spitalului Județean spun că tânăra a fost depistată pozitiv cu COVID-19 și a refuzat masca de oxigen.

,,A decedat o tânără, în vârstă de 20 de ani, însărcinată în 26-27 de săptămâni. Aceasta a fost confirmată pozitiv la COVID-19 și a fost internată pe secția de Terapie Intensivă după ce starea i s-a agravat. Nevaccinată și necooperantă, tânăra a refuzat să poarte masca de oxigen”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian.